Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

Δήμος Σίφνου – Ανακοίνωση : Δωρεάν Ιατρικές εξετάσεις

DSC01813 scaled 1

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΙΦΝΟΥ

 
Ο Δήμος Σίφνου σε συνεργασία με την εταιρεία πρόληψης και προαγωγής της υγείας «ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» διοργανώνουν επίσκεψη ιατρικού κλιμακίου στην Σίφνο, το Σάββατο και την Κυριακή 5 και 6  Δεκεμβρίου 2020, προκειμένου να εξετάσει δωρεάν τους κατοίκους του νησιού.
Το κλιμάκιο ιατρών περιλαμβάνει τις εξής  ειδικότητες: Καρδιολόγου, Παθολόγου-Ενδοκρινολόγου, ΩΡΛ , Παιδιάτρου και Ορθοπεδικού.
Η Ιατρική παρέμβαση περιλαμβάνει:
Καρδιολογικό έλεγχο, με τη χρήση φορητού υπερηχογράφου – καρδιογράφου,
Ενδοκρινολογικό έλεγχο με τη χρήση φορητού υπερηχογράφου,
Παιδιατρική κλινική εξέταση,
Ορθοπεδικό κλινικό έλεγχο,
Ωτορινολαρυγγολογική εξέταση, με τη χρήση φορητού ακουογράφου.
Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο (Π.Π.Ι.) Σίφνου και ΜΟΝΟ κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο τηλέφωνο 2284360313 καθημερινά από 8:30 έως 14:30.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση  και προστασία σας και για αποφυγή  διασποράς του κορονοϊού, παρακαλούμε να προσέρχεστε στον χώρο του Ιατρείου πέντε λεπτά πριν το προγραμματισμένο ραντεβού.
Σας υπενθυμίζουμε ότι η χρήση ΜΑΣΚΑΣ είναι απαραίτητη.
Η Ιατρική παρέμβαση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.
 

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΙΦΝΟΥ

.