Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

Παιδικός Σταθμός

Το Μικρό Καράβι

Ο Παιδικός ΣταθμόςΣίφνου”Το μικρό καράβι”ιδρύθηκε το 2002 και από τότε λειτουργεί συνεχώς στο όμορφο κτίριο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Καμαρών. Η ίδρυση και η λειτουργία του εντάσσονται στο πλαίσιο των σκοπών της αστικής μη κερδοσκοπικής Εταιρείας Κοινωνικής Μέριμνας Σίφνου(ΕΚΜΣ).

 

Ο Παιδικός  Σταθμός Σίφνου, χάρη στο κατάλληλο οίκημα ,το ευχάριστο και ζεστό περιβάλλον,την παρουσία  έμπειρων παιδαγωγών ,την επικουρική υποστήριξη του έργου τους από κατάλληλο προσωπικό,δημιουργεί  για  τα παιδιά ατμόσφαιρα χαράς, αγάπης και ασφάλειας,συμβάλλει στην ανάπτυξη της κοινωνικότητάς τους, παίζει σπουδαίο ρόλο στο κτίσιμο της ψυχοσύνθεσής τους και  προετοιμάζει  την ομαλή  μετάβασή τους στις επόμενες σχολικές βαθμίδες.

 Ο εκπαιδευτικός και παιδαγωγικός σχεδιασμός είναι ενιαίος , αναπροσαρμοζόμενος συνεχώς για να  ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις και καλύπτει την εκπαίδευση των παιδιών από την ηλικία των 2,5 έως 4 χρόνων.

 0 Παιδικός Σταθμός Σίφνου με υπευθυνότητα, συνέπεια και σεβασμό στο παιδί,στο γονιό και σε όλη την τοπική κοινωνία υπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον σκοπό της ίδρυσής του και  η προσφορά του ,τόσο  η κοινωνική όσο και η εκπαιδευτική είναι πολύ σημαντική.

 

.