Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

Η Δήμαρχος Σίφνου

Μαρία Ναδάλη

Γεννήθηκε το 1969 στη Σίφνο.

Γονείς της ο Μανώλης και η Ελευθερία Ναδάλη.

Σπούδασε κλασική φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Από το 1993 και για δυο χρόνια εργάστηκε στην Αθήνα στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Η αγάπη για το νησί της την οδήγησε, το 1995, στην απόφαση να εγκατασταθεί μόνιμα σε αυτό.

Από το Νοέμβριο του 1999 ως και το Νοέμβριο του 2018 υπηρέτησε ως διοικητική υπάλληλος στο Δήμο Σίφνου, αρχικά στο πλαίσιο του Προγράμματος Διοικητικής Εξυπηρέτησης Πολιτών του Αιγαίου «Αστερίας» και στη συνέχεια στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών. Από το 2003 ανέλαβε καθήκοντα γραμματέα τόσο του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και των Επιτροπών του Δήμου (Δημαρχιακής, Οικονομικής, Τουριστικής κ.λ.π.). Παράλληλα, απασχολήθηκε στο αντικείμενο της διοργάνωσης των πολιτιστικών εκδηλώσεων – δράσεων και, κατά το τελευταίο διάστημα, στο Γραφείο Καταστημάτων του Δήμου.

Για 16 χρόνια, στο πλαίσιο της ενεργοποίησής της στο Διοικητικό Συμβούλιο ενός από τους πλέον δραστήριους συλλόγους της Σίφνου και από τη θέση της Προέδρου για 12 ολόκληρα χρόνια, είχε την τιμή της συνεργασίας με πολλούς συμπατριώτες της, με τους οποίους μοιράστηκε τη χαρά της κοινής εθελοντικής προσπάθειας.

Είναι παντρεμένη με τον Αντώνη Κάραβο και μητέρα δυο παιδιών, του Νικηφόρου και της Ελευθερίας.

Η απόφασή της για την ενασχόληση με τα θέματα του Δήμου έχει ως κίνητρο αποκλειστικά και μόνον την αγάπη για το όμορφο νησί και τους ανθρώπους του. Κινητήριος δύναμη η διάθεση νέων, στο χώρο της αυτοδιοίκησης, ανθρώπων να φέρουν μαζί έναν αέρα ανανέωσης και νέες προοπτικές ανάπτυξης στον τόπο, “αγκαλιάζοντας” όλους τους δημότες και φυσικά αναγνωρίζοντας την προσπάθεια και το ιστορικό αποτύπωμα των προηγουμένων.

wcag
.