Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Σίφνου

DiaViou Mathisi Sifnou

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι ο Δήμος Σίφνου, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης, συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Σίφνου, στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων, με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας.

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Σίφνου μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

Α/Α ΤΙΤΛΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΩΡΕΣ
1 Διαδικτυακά εργαλεία και υπηρεσίες στην καθημερινή ζωή 25
2 Διαδικτυακή προβολή και διαχείριση επιχείρησης τουριστικών υπηρεσιών 25
3 Συμβουλευτική σε εξειδικευμένα θέματα (σχολικός εκφοβισμός, διαδίκτυο, πρόληψη εξαρτήσεων, διατροφή κλπ.) 25

Για να δημιουργηθεί κάποιο από τα παραπάνω τμήματα απαιτείται καταρχάς συμπλήρωση του ελάχιστου αριθμού συμμετεχόντων (16 άτομα) και στη συνέχεια εξασφάλιση συνεργασίας με πιστοποιημένο εκπαιδευτή. Συνεπώς, σε πρώτη φάση, καλούμε τους ενδιαφερόμενους να συμπληρώσουν αίτηση συμμετοχής εκπαιδευομένου. Οι αιτήσεις αυτές κατατίθενται συμπληρωμένες στο πρωτόκολλο του Δήμου Σίφνου, στο δημοτικό κατάστημα στον κεντρικό πεζόδρομο της Απολλωνίας («Στενό»), με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου. 

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση»

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στο Δήμο Σίφνου: 

κ. Νίκος Κορακής

Τηλ.: 2284360311

Ταχ. Διεύθυνση: Απολλωνία, 840 03 Σίφνος

Email: info@sifnos.gr

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!     

Για να τυπώσετε την αίτηση συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ

.