Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

Πρόσκληση Συνεδρίασης – διά ζώσης και με τηλεδιάσκεψη – Δημοτικού Συμβουλίου Σίφνου (12.11.21)

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση

του Δημοτικού Συμβουλίου (20η Συνεδρίαση) στις  12 Νοεμβρίου  2021

 
Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν.3852/2010, όπως αυτό αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του ν.4555/2018 και τροποποιήθηκε από τα άρθρα 177 και 184 του ν.4635/2019 και το άρθρο 10 του ν.4674/2020, του άρθρου 67 του ν. 4830/2021 και της υπ’ αριθ. 643/24-9-2021 εγκυκλίου του Υπ. Εσωτερικών, σας προσκαλώ σε συνεδρίαση που θα γίνει: α) διά ζώσης στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μαριάνθη Σίμου» (απόφ. ΔΣ 122/2020 Α.Δ.Α.:6ΗΔ5Ω1Τ-67Υ)   και β) με τηλεδιάσκεψη (με χρήση της τεχνολογίας του e-presence (www.epresence.gov.gr), στις 12.11.2021  ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:00, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
 

  1. Ορισμός Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σίφνου-Κιμώλου για την περίοδο από τις 7.11.2021 έως το τέλος της τρέχουσας δημοτικής θητείας (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Χρυσίνης Νικόλαος)
  2. Ορισμός Δ.Σ. του Πολιτιστικού Κέντρου Σίφνου «Μαριάνθη Σίμου» για την περίοδο από τις 7.11.2021 έως το τέλος της τρέχουσας δημοτικής θητείας (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Χρυσίνης Νικόλαος)
  3. Ορισμός Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Σίφνου για την περίοδο από τις 7.11.2021 έως το τέλος της τρέχουσας δημοτικής θητείας     (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Χρυσίνης Νικόλαος)
  4. Ορισμός Δ.Σ. της Εταιρείας Κοινωνικής Μέριμνας Σίφνου για την περίοδο από τις 7.11.2021 έως το τέλος της τρέχουσας δημοτικής θητείας (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Χρυσίνης Νικόλαος)
  5. Ορισμός Προέδρου και μελών της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής   για την περίοδο από τις 7.11.2021 έως το τέλος της τρέχουσας δημοτικής θητείας   (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ : Η Δήμαρχος Μαρία Εμμ. Ναδάλη)
  6. Ορισμός μελών της Επιτροπής Ενστάσεων, σύμφωνα με τον κανονισμό ύδρευσης – αποχέτευσης (άρθρο 4), για την περίοδο από τις 7.11.2021 έως το τέλος της τρέχουσας δημοτικής θητείας  (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ : Η Δήμαρχος Μαρία Εμμ. Ναδάλη)
  7. Συμμετοχή του Δήμου Σίφνου στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα χρηματοδότησης COSME, που αφορά στην πράσινη μετάβαση περιοχών που έχουν περιορισμένο αριθμό κατοίκων(ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του ΔΣ Νικόλαος Χρυσίνης)
  8. Λήψη απόφασης σχετικά με μεταβολές που έχουν επέλθει από την τελευταία Απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών έτους 2011 στους οικισμούς της Σίφνου (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του ΔΣ Νικόλαος Χρυσίνης)
  9. Έγκριση κλαδονομών για λόγους προστασίας, ασφάλειας, καλλωπισμού στο οδικό δίκτυο, σε κοινόχρηστους χώρους και παραλίες της Σίφνου (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιδήμαρχος Αντώνης Φραντζής)
  10. Λήψη απόφασης για κατά περίπτωση παροχής – σύνδεσης υδρομετρητή σε κατά κύριο επάγγελμα αγρότες (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιδήμαρχος Γεώργιος Γεωργούλης)
  11. Έκδοση απόφασης σχετικά με έξοδα φιλοξενίας του κλιμακίου των κινητών ιατρικών μονάδων για την πραγματοποίηση προληπτικών ιατρικών εξετάσεων στο Δήμο Σίφνου, μέσω του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος»    (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του ΔΣ Νικόλαος Χρυσίνης)
  12. Λήψη απόφασης σχετικά με την παραλαβή ψηφιακού υλικού από τον κ.Άλκη Λεμπέση (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Δήμαρχος Μαρία Εμμ. Ναδάλη)
  13. Προγραμματισμός δράσεων προβολής της Σίφνου για το διάστημα ως το τέλος του τρέχοντος οικονομικού έτους, μετά την από 26.10.2021 συνεδρίαση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου   (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Δήμαρχος και Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής Μαρία Εμμ. Ναδάλη)
  14. Προγραμματισμός δράσεων τουριστικής προβολής του Δήμου Σίφνου για το έτος 2022, μετά την από 5.11.2021 συνεδρίαση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου   (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Δήμαρχος και Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής Μαρία Εμμ. Ναδάλη)
  15. Σχετικά με την αίτηση της κας Χρύσου Παρασκευής για τοποθέτηση προστατευτικών μπαρών στην περιοχή Βαλανιές, στο δρόμο Απολλωνίας – Κάστρου Σίφνου, μετά και την υπ΄αρ. 60/2021 γνωμοδότηση του συμβουλίου της Κοινότητας Απολλωνίας (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Απολλωνίας Κατερίνα Θεολόγου)
  16. Σχετικά με την αίτηση της κας Νικολαΐδου Στυλιανής για τοποθέτηση κοίλου κατόπτρου κυκλοφορίας στη θέση Τρούλος Σίφνου, μετά και την υπ΄αρ. 62/2021 γνωμοδότηση του συμβουλίου της Κοινότητας Απολλωνίας (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Απολλωνίας Κατερίνα Θεολόγου)
  17. Σχετικά με την αίτηση του κ.Ζαμπέλη Αντώνιου του Χρήστου για την ανάγκη επισκευής καλντεριμιού στη θέση «Κολόβρυσο» στην περιοχή «Παλιόμαντρας» Ελεήμονα Σίφνου, μετά και την υπ΄αρ. 63/2021 γνωμοδότηση του συμβουλίου της Κοινότητας Απολλωνίας (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Απολλωνίας Κατερίνα Θεολόγου)
  18. Σχετικά με την αίτηση της κας Νομίδου Ασημίνας και κου Πατέρα Βαγγέλη για χορήγηση άδειας εξωραϊσμού του μονοπατιού του Σωτήρος προς το Φοινικίδι Αρτεμώνα Σίφνου, μετά και την υπ΄αρ. 26/2021 γνωμοδότηση του συμβουλίου της Κοινότητας Αρτεμώνα    (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Αρτεμώνα Θωμάς Τσίπης)
  19. Σχετικά με την αίτηση του κ.Γεωργούλη Κων/νου του Αποστόλου για χορήγηση άδειας τοποθέτησης δύο εμποδίων στο δρόμο έξω από το σπίτι του, για να μην διέρχονται οχήματα, μετά και την υπ΄αρ. 27/2021 γνωμοδότηση του συμβουλίου της Κοινότητας Αρτεμώνα    (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Αρτεμώνα Θωμάς Τσίπης)
  20. Σχετικά με την αίτηση του κ.Ποργιώτη Νικόλαου του Γεωργίου για χορήγηση άδειας για δημιουργία εισόδου στην ιδιοκτησία του στη θέση «Μάρμαρα-Αλατσαριά» Αρτεμώνα Σίφνου, μετά και την υπ΄αρ. 28/2021 γνωμοδότηση του συμβουλίου της Κοινότητας  Αρτεμώνα    (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Αρτεμώνα Θωμάς Τσίπης)

 
 
 
Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. με φυσική παρουσία παρευρίσκονται δημοτικοί σύμβουλοι που είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, οι οποίοι οφείλουν να επιδεικνύουν τα σχετικά πιστοποιητικά στον Πρόεδρο του Δ.Σ. πριν την έναρξη της συνεδρίασης, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων (απόσταση ενάμισι μέτρου μεταξύ των παρευρισκομένων, αναλογία ενός ατόμου ανά πέντε τ.μ., χρήση μάσκας και αντισηπτικού).
Με τηλεδιάσκεψη (με χρήση της τεχνολογίας του e-presence (www.epresence.gov.gr) συμμετέχουν οι αιρετοί που δεν πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις φυσικής παρουσίας ή δεν επιθυμούν να έχουν φυσική παρουσία στον χώρο της συνεδρίασης, εκπρόσωποι φορέων και πολίτες.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι οφείλουν να ενημερώσουν τον Πρόεδρο του Δ.Σ. στο email: f.hrysou@sifnos.gr,  μέχρι την Τετάρτη  10.11.2021   και ώρα  11:00π.μ.,  για τον τρόπο συμμετοχής τους στη συνεδρίαση του Δ.Σ.
Εκπρόσωποι φορέων και πολίτες δύνανται να συμμετέχουν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη κατόπιν επικοινωνίας με τη Γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου (τηλ.2284033030), μέχρι την Τετάρτη 10.11.2021 και ώρα 11:00π.μ.
 
                                                                                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ
                                                                           ΧΡΥΣΙΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΔΣ-12.11.2021