Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

Ευχαριστήρια ανακοίνωση

.jpg

Αισθανόμαστε την ανάγκη να απευθύνουμε ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στην Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σίφνου και ειδικότερα στα μέλη της:

-κ. Ατσόνιο Α. Άγγελο,
-κ. Ατσόνιο Σ. Αντώνη,
-κ. Ατσόνιο Ν. Γιάννη,
-κ. Κορακή Ελ. Αντώνη,
-κ. Νεόφυτο Ι. Γιώργο,
-κ. Σταυριανό Γ. Γιάννη,
-κ. Τρούλλο Γ. Κώστα,
καθώς και στον εθελοντή κ. Νίκο Τρούλλο,

που με μεγάλη προθυμία ανέλαβαν να συνδράμουν τις έρευνες για την ανεύρεση αλλοδαπού επισκέπτη του νησιού μας, ο οποίος, ύστερα από πεζοπορία, δεν είχε επιστρέψει στο ξενοδοχείο του το βράδυ της 16ης Σεπτεμβρίου. Οφείλουμε να τονίσουμε ότι οι έρευνες διεξήχθησαν σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, σε δύσβατες περιοχές κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της 17ης Σεπτεμβρίου.

Επίσης ευχαριστούμε τον Αστυνομικό Σταθμό Σίφνου και τις συναρμόδιες αστυνομικές αρχές για την άψογη συνεργασία, το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ερμούπολης Αντιπύραρχο κ. Χριστόδουλο Παπαμιχαήλ για την άμεση ανταπόκρισή του, τους χειριστές του πυροσβεστικού οχήματος καθώς και το προσωπικό του Λιμενικού Σταθμού Σίφνου για τις δικές τους ενέργειες.

Η περιπέτεια του επισκέπτη μας ευτυχώς είχε αίσιο τέλος!

Μαρία Εμμ. Ναδάλη,
Δήμαρχος Σίφνου

Δημήτρης Ζαμπέλης,
Αντιδήμαρχος – υπεύθυνος σε θέματα πολιτικής προστασίας

Φωτογραφία: Κώστας Γ. Τρούλλος

.