Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

Πρόσκληση συνεδρίασης – μέσω τηλεδιάσκεψης – Δημοτικού Συμβουλίου Σίφνου (18.12.2020)

Λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 10, παρ. 1, της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου “Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του” (Φ.Ε.Κ. Α΄ 55/11.03.2020), σας προσκαλώ την  18η  Δεκεμβρίου 2020, ημέρα Παρασκευή στις 18:00, σε τηλεδιάσκεψη για έκδοση απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
 

  1. Έκδοση απόφασης για την εξουσιοδότηση δημοτικού συμβούλου για την υπογραφή σύμβασης επενδυτικού δανείου με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για το έργο του Δήμου με τίτλο: «Προμήθεια συστήματος ελέγχου καταναλώσεων, βελτίωσης λειτουργίας των δικτύων ύδρευσης και μείωσης των απωλειών πόσιμου νερού του Δήμου Σίφνου» (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νικόλαος Χρυσίνης)
  2. Έκδοση απόφασης σχετικά με την υπ’ αριθ. 143/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σίφνου, που αφορά στη διαγραφή τελών ύδρευσης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, κατόπιν της υπ’ αρ. 109/2020 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής Σίφνου (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Δήμαρχος και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Μαρία Ναδάλη)
  3. Έγκριση του προγράμματος τουριστικής προβολής του Δήμου Σίφνου έτους 2021, ύστερα από εισήγηση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής  (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Δήμαρχος και Πρόεδρος της Επιτροπής Μαρία Ναδάλη)
  4. Έκδοση απόφασης για τη συνεργασία του Δήμου με εταιρεία συμβούλων για την παροχή υποστήριξης σε θέματα τουριστικής προβολής, ύστερα από εισήγηση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Δήμαρχος και Πρόεδρος της Επιτροπής Μαρία Ναδάλη)
  5. Επικύρωση του πρακτικού της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής, μετά το από 27.11.2020 πρακτικό της πενταμελούς επιτροπής αξιολόγησης, για την εικαστική αποτύπωση του λογοτύπου τουριστικής προβολής της Σίφνου (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Δήμαρχος και Πρόεδρος της Επιτροπής Μαρία Ναδάλη)
  6. Λήψη απόφασης σχετικά με τη διοργάνωση διαδικτυακών χριστουγεννιάτικων και πρωτοχρονιάτικων εκδηλώσεων (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο δημοτικός σύμβουλος & Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού Γεώργιος Λουκής)
  7. Αντικατάσταση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Κοινωνικής Μέριμνας Σίφνου (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η δημοτική σύμβουλος και Πρόεδρος της Εταιρείας Κοινωνικής Μέριμνας Σίφνου Κατερίνα Ραφελέτου-Κοντού)
  8. Έκδοση απόφασης σχετικά με την αίτηση της κας Ευαγγελίας Μάναλη για καταπάτηση δημόσιου δρόμου στην περιοχή της Καταβατής, ύστερα από την υπ’ αρ. 59/2020 γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Κοινότητας Απολλωνίας (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Απολλωνίας  Αικατερίνη Θεολόγου)
  9. Έκδοση απόφασης σχετικά με την αίτηση του κ. Παύλου Παυλίδη και του κ. Προκόπη Παυλίδη για υπογειοποίηση όλου του δικτύου της ΔΕΗ και αφαίρεση όλων των υπαρχόντων στυλών στο Φάρο Σίφνου, ύστερα από την υπ’ αρ. 60/2020 γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Κοινότητας Απολλωνίας  (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Απολλωνίας Αικατερίνη Θεολόγου)
  10. Έκδοση απόφασης σχετικά με την αίτηση του κ. Michael Cattaui για την κατασκευή μικρού τοιχίου στην πρόσοψη της οικίας του στις Καμάρες, ύστερα από την υπ’ αρ. 61/2020 γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Κοινότητας Απολλωνίας (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Απολλωνίας  Αικατερίνη Θεολόγου)
  11. Έκδοση απόφασης σχετικά με την αίτηση του κ. Νικόλαου Πατσιούρα για χορήγηση άδειας πλακόστρωσης των σκαλοπατιών που βρίσκονται στην είσοδο της επιχείρησής του «Yalos Seaside Obsession» στον Πλατύ Γιαλό, ύστερα από την υπ’ αρ. 62/2020 γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Κοινότητας Απολλωνίας (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Απολλωνίας Αικατερίνη Θεολόγου)
  12. Λογιστική τακτοποίηση βεβαιωτικών καταλόγων (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νικόλαος Χρυσίνης) 
  13. Έγκριση ή μη του πρακτικού της Επιτροπής Ενστάσεων του Δήμου Σίφνου σχετικά με την αίτηση – ένσταση της κας Μαργαρίτας Παλαιού (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος της Επιτροπής Ενστάσεων Γεώργιος Κ. Γεωργούλης)
  14. Έγκριση ή μη του πρακτικού της Επιτροπής Ενστάσεων του Δήμου Σίφνου σχετικά με την αίτηση – ένσταση του κ. Everaert Jacques (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος της Επιτροπής Ενστάσεων Γεώργιος Κ. Γεωργούλης)
  15. Έγκριση ή μη του πρακτικού της Επιτροπής Ενστάσεων του Δήμου Σίφνου σχετικά με την αίτηση – ένσταση του κ. Αντώνιου Χρυσόγελου (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος της Επιτροπής Ενστάσεων Γεώργιος Κ. Γεωργούλης)
  16. Έγκριση ή μη του πρακτικού της Επιτροπής Ενστάσεων του Δήμου Σίφνου σχετικά με την αίτηση – ένσταση του κ. Γεώργιου Ι. Γεωργούλη (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νικόλαος Χρυσίνης)
  17. Έγκριση ή μη του πρακτικού της Επιτροπής Ενστάσεων του Δήμου Σίφνου σχετικά με την αίτηση – ένσταση του κ. Απόστολου Δημόπουλου (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος της Επιτροπής Ενστάσεων Γεώργιος Κ. Γεωργούλης)
  18. Έγκριση ή μη του πρακτικού της Επιτροπής Ενστάσεων του Δήμου Σίφνου σχετικά με την αίτηση – ένσταση της κας Βαλλή Μαργαρίτας (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος της Επιτροπής Ενστάσεων Γεώργιος Κ. Γεωργούλης)

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σίφνου

ΧΡΥΣΙΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ