Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

Πρόσκληση συνεδρίασης (μέσω τηλεδιάσκεψης) Δημοτικού Συμβουλίου Σίφνου (06.05.2020)

Πρόσκληση

Λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 10, παρ. 1, της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου “Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του” (Φ.Ε.Κ. Α΄ 55/11.03.2020), σας προσκαλώ την 6η Μαΐου 2020, ημέρα Τετάρτη στις 14:00, σε τηλεδιάσκεψη για έκδοση απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Εξέταση μέτρων για την ελάφρυνση των δημοτών και των επαγγελματιών που πλήττονται από τις οικονομικές επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Δήμαρχος Μαρία Ναδάλη)
  2. Έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σίφνου – Κιμώλου και του Δήμου Σίφνου για παροχή υπηρεσιών από το Δήμο σε χώρους αρμοδιότητας του ΔΛΤ (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σίφνου Απόστολος Διαμαντής)
  3. Λήψη απόφασης σχετικά με εργασίες που έχουν εκτελεστεί, χωρίς άδεια από το Δήμο Σίφνου και τις αρμόδιες υπηρεσίες, σε τμήμα του μονοπατιού που οδηγεί προς την Ακρόπολη του Αγίου Νικήτα (θέση “ΑΝΤΡΙ” Διαμερίσματος Αρτεμώνα), μετά και τη γνωμοδότηση της Κοινότητας Αρτεμώνα (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Ζαμπέλης, αρμόδιος σε θέματα περιβάλλοντος)
  4. Λήψη απόφασης σχετικά  με εργασίες που έχουν εκτελεστεί, χωρίς άδεια από το Δήμο Σίφνου και τις αρμόδιες υπηρεσίες, σε δημοτικό χώρο κοντά στο κοιμητήριο της Αγίας Άννας (Διαμέρισμα Αρτεμώνα), μετά και τη γνωμοδότηση της Κοινότητας Αρτεμώνα (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Ζαμπέλης, αρμόδιος σε θέματα περιβάλλοντος)
  5. Αποδοχή ποσού 77.670,00€ από το Υπουργείο Εσωτερικών για την κάλυψη δαπανών λειτουργίας εργοστασίων αφαλάτωσης ύδατος (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιδήμαρχος Γεώργιος Γεωργούλης)
  6. Αποδοχή ποσού 8.080,00€ από το Υπουργείο Εσωτερικών για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η δημοτική σύμβουλος Χρυσούλα Ποδότα, εντεταλμένη σε θέματα παιδείας)
  7. Λήψη απόφασης σχετικά με τη δημιουργία σταθμών σίτισης με την τοποθέτηση ταϊστρών και ποτίστρων για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς, μετά τη γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Κοινότητας Απολλωνίας και τις γνωμοδοτήσεις τοπικών συλλόγων (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Πρόεδρος της Κοινότητας Απολλωνίας Κατερίνα Θεολόγου)
  8. Λήψη απόφασης σχετικά με τη δημιουργία σταθμών σίτισης με την τοποθέτηση ταϊστρών και ποτίστρων για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς, μετά τη γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Κοινότητας Αρτεμώνα και τις γνωμοδοτήσεις τοπικών συλλόγων (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αρτεμώνα Θωμάς Τσίπης)
  9. Έκδοση απόφασης σχετικά με τη δημιουργία δύο διαφημιστικών video spot προώθησης της Σίφνου (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η δημοτική σύμβουλος και Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής  Ανάπτυξης & Προβολής Σίφνου Φραγκίσκα Θεολόγου-Βλαχουτσάκου)
  10. Σχετικά με την αίτηση του κ. Ραφελέτου Γεώργιου για τοποθέτηση νέου φωτιστικού σώματος σε κολόνα της Δ.Ε.Η. έξω από το κτήμα Ράδοβιτς στα Εξάμπελα, μετά την υπ΄ αρ. 11/2020 γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Κοινότητας Απολλωνίας (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Πρόεδρος της Κοινότητας Απολλωνίας Κατερίνα Θεολόγου)

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σίφνου

ΧΡΥΣΙΝΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ

.