Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις οχημάτων στο δρόμο Απολλωνίας Αρτεμώνα

Dimos Ektelesi Ergon

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ – ΑΡΤΕΜΩΝΑ

& ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ

Αγαπητοί φίλοι,

Θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι από αύριο, Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, και για όσο διάστημα απαιτηθεί κρίνεται απαραίτητη για λόγους ασφαλείας η διακοπή της κυκλοφορίας των μεγάλων οχημάτων από την Απολλωνία προς τον Αρτεμώνα και αντίστροφα, εξαιτίας της στενότητας του δρόμου (θέση “Γεφύρι”).

Ως εκ τούτου και όσον αφορά στα σχολικά δρομολόγια των λεωφορείων:

ü Το πρωί της Τετάρτης (12/2) η μετακίνηση από τον Αρτεμώνα προς τις σχολικές μονάδες θα γίνει κανονικά.

ü Από το μεσημέρι της Τετάρτης (12/2) οι μαθητές θα αποβιβάζονται στο χώρο απέναντι από το Ιατρείο (πάνω από το Συνεταιρισμό), θα μετακινούνται με τα πόδια ως την πλατεία του Αρτεμώνα, όπου θα τους περιμένει λεωφορείο για τη μεταφορά τους προς τον Αϊ Μηνά.

ü Από το πρωί της Πέμπτης (13 Φεβρουαρίου) τα παιδιά από τον Αϊ Μηνά θα μεταφέρονται με λεωφορείο στην πλατεία του Αρτεμώνα. Από εκεί όλα τα παιδιά θα χρειαστεί να μετακινούνται με τα πόδια ως το χώρο που βρίσκεται πάνω από το Συνεταιρισμό, όπου θα επιβιβάζονται σε άλλο λεωφορείο για τη μεταφορά τους στις σχολικές μονάδες. Η αναχώρηση των λεωφορείων από το συγκεκριμένο σημείο θα γίνεται στις 08:00 π.μ.

Οι μαθητές του Δημοτικού, τόσο κατά τη μετακίνησή τους το πρωί με τα πόδια από την πλατεία του Αρτεμώνα όσο και κατά τη μετακίνησή τους το μεσημέρι προς την πλατεία του Αρτεμώνα, θα συνοδεύονται από δύο ενήλικες. Η αναχώρηση από την πλατεία του Αρτεμώνα θα γίνεται στις 07:45 π.μ.

Η ακριβής διάρκεια εφαρμογής της ανωτέρω ρύθμισης δεν είναι προβλέψιμη και θα εξαρτηθεί από την πορεία των εργασιών, η οποία συνδέεται με δυσκολίες που προκύπτουν κατά την εκτέλεση των εκσκαφών. Σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την εφαρμογή των ρυθμίσεων το μικρότερο χρονικό διάστημα. Θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση για την άρση της απαγόρευσης διέλευσης των λεωφορείων και των μεγάλων οχημάτων.

Για τα μεγάλα οχήματα η διέλευση θα είναι εφικτή μετά τις 5 το απόγευμα και ως τις 7 το πρωί.

Επίσης, για το διάστημα εφαρμογής των ανωτέρω ρυθμίσεων, τα δρομολόγια των λεωφορείων προς και από Χερρόνησο θα τροποποιηθούν όπως παρακάτω:

ü Αρτεμώνας –Χερόνησος: ώρα 07:00 π.μ. (αντί 08:15) & ώρα 14:00 (αντί 15:00)

Σε περίπτωση που χρειάζεστε περαιτέρω διευκρινίσεις, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Γεωργούλη, στο τηλ. 6984617653.

Οφείλουμε για ακόμα μια φορά να σας ευχαριστήσουμε για την κατανόηση και την καλή συνεργασία, η οποία διευκολύνει καθοριστικά τις εργασίες.

Σίφνος, 11.02.2020

.