Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

O Δήμος Σίφνου ζητά την συνδρομή και την προσοχή όλων

DIMOS SIFNOU 20

Ο Δήμος Σίφνου ευχαριστεί και πάλι τους δημότες του για τη μέριμνα και τις προσπάθειες που καταβάλλουν για να προστατεύσουν τους ίδιους και το κοινωνικό σύνολο από την απειλή του Covid19.
Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη τα επιστημονικά δεδομένα και την αυξητική τάση των κρουσμάτων στη χώρα μας, ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ προς όλους και στον καθένα χωριστά να συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα αυτοπροστασίας, με συνέπεια και σεβασμό πρώτα προς τον εαυτό τους και την οικογένειά τους και έπειτα προς τους συνανθρώπους τους.
Εiναι πλέον γνωστό ότι όλοι μπορεί να είμαστε ασυμπτωτικοί φορείς αλλά να μεταδίδουμε τον ιό.
Γι’ αυτό επιβάλλεται να συμμορφωνόμαστε με την ισχυρή σύσταση του ΕΟΔΥ για σωστή χρήση μάσκας σε κλειστούς, κυρίως, χώρους, για την αποφυγή συναθροίσεων, για την τήρηση αποστάσεων, για τη χρήση αντισηπτικού κ.λπ. Κυρίως η χρήση μάσκας είναι μία ασπίδα που προφυλάσσει και το φέροντα και το περιβάλλον του.
Επισημαίνεται ότι αυτή η έκκληση της δημοτικής αρχής σε καμία περίπτωση δεν έχει φοβική αφετηρία και δεν επιδιώκει την πρόκληση ανησυχίας.
Ειναι προφανές ότι το περιεχόμενό της συστοιχίζεται με την προσπάθεια του Δήμου Σίφνου να συμβάλει στον, κατά το δυνατόν, μεγαλύτερο περιορισμό των αρνητικών συνεπειών αυτής της πρωτόγνωρης κατάστασης και στη διατήρηση της Σίφνου ως ασφαλούς νησιού.
Ο ΔΗΜΟΣ ΣΙΦΝΟΥ ΖΗΤΑ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΩΝ για να μη γίνει η Σίφνος μέρος του προβλήματος.
Για να μη χάσει το νησί μας ούτε έναν επισκέπτη.
Για να μη δώσει την εντύπωση ότι δε σέβεται όσους την επιλέγουν για διακοπές.
Για να προσφέρει σε όλους φιλοξενία με ασφάλεια και ευγένεια.
Για να κερδίσει του χρόνου ό,τι χάνει εφέτος.
ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ!

.