Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΟΤΕ

OTE Diktyo SIfnos

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συνδημότες μας ότι γίνονται συστηματικές ενέργειες για την όσο δυνατόν πιο άμεση αποκατάσταση της βλάβης στο δίκτυο του ΟΤΕ.

Σας ενημερώνουμε ότι για την επικοινωνία σας με το Ιατρείο, που ευχόμαστε να είναι αχρείαστη, έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία εκτροπής των κλήσεων στο κινητό τηλέφωνο της εφημερίας, το οποίο ούτως ή άλλως μπορείτε να καλείτε & απευθείας και είναι το 6984420013.

Οι γονείς, που τα παιδιά τους πιθανόν να αντιμετωπίζουν πρόβλημα σύνδεσης στο διαδίκτυο και έχουν προγραμματισμένο μάθημα σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης τη Δευτέρα 18 Μαΐου, μπορούν να δηλώσουν στο τηλέφωνο 6980975820 το κινητό για το οποίο επιθυμούν να εξασφαλιστεί η δωρεάν σύνδεση -μέχρι 10GB ανά κινητό-, προσφορά της εταιρείας COSMOTE, η οποία άμεσα ανταποκρίθηκε σε σχετικό αίτημά μας.

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι η “PCnet Κωνσταντίνος Μαυρουδής” θα χορηγήσει στο Ιατρείο μας και στον Αστυνομικό Σταθμό Σιφνου από ένα 4G Rooter για τις ανάγκες πρόσβασης στο internet και για τις ανάγκες συνταγογράφησης.

Ευχαριστούμε τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΤΕ και της COSMOTE για την άψογη συνεργασία και τις ενέργειές τους, ιδιαιτέρως δε τους πάντα πρόθυμους κ. Νίκο Απέργη, Προϊστάμενο του Τεχνικού Τμήματος Κυκλάδων του ΟΤΕ, τον κ. Φώτη Σπαντιδέα, Υπεύθυνο της Ομάδας του ΟΤΕ των Δυτικών Κυκλάδων, τους συμπατριώτες μας κ. Αντώνη Ι. Σανάκη και κ. Κωνσταντίνο Μαυρουδή.

Παρακαλούμε για τη διάδοση του περιεχομένου της ανακοίνωσής μας με κάθε πρόσφορο μέσο για την ενημέρωση όλων.

Για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώνουμε.

Σίφνος, 16.5.2020

.