Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ (16/5 – 18/5/2020)

Dimos Ektelesi Ergon

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο, Σάββατο 16 Μαΐου, θα ξεκινήσουν εργασίες τοποθέτησης σωλήνων αποχέτευσης στο τμήμα του δρόμου από το Πλατύ Πηγάδι έως την Αγία Άννα. Για το λόγο αυτό δεν επιτρέπεται η στάθμευση οχημάτων κατά μήκος του τμήματος αυτού.

Τη Δευτέρα 18 Μαΐου, θα παραμείνει τελείως κλειστό το τμήμα από το Πλατύ Πηγάδι έως το φούρνο “ΑΓΓΕΛΟΣ”. Παρακαλούμε όποιον επιθυμεί να μετακινηθεί με το όχημά του που βρίσκεται στο χώρο στάθμευσης, να το απομακρύνει την Κυριακή το απόγευμα. Ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου και έως την ολοκλήρωση των εργασιών.

Επίσης, συνεχίζονται οι εργασίες εκσκαφής των κάθετων τομών στο τμήμα του οδικού δικτύου Απολλωνίας – Αρτεμώνα (από το κατάστημα της SPEEDEX και με κατεύθυνση προς Αρτεμώνα). Και το τμήμα αυτό θα είναι τελείως κλειστό από τις 07:30 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα (εκτός της Κυριακής 17.5.2020).

Το τμήμα του δρόμου από Ίδρυμα Πρόκου έως τη διασταύρωση για το Κάστρο έχει δοθεί στην κυκλοφορία.

Απευθύνουμε και πάλι έκκληση προς τους οδηγούς να κινούνται με ιδιαίτερη προσοχή και χαμηλή ταχύτητα στα τμήματα του δρόμου που υπάρχουν επιχωματωμένα σκάμματα.

Ευχαριστούμε για την καλή συνεργασία!

Σίφνος, 15.5.2020

.