Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

Χαιρετισμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

.jpg

Αγαπητές μαθήτριες, Αγαπητοί μαθητές

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς για καθέναν από σας είναι ιδιαίτερη και ξεχωριστή.

Σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα, μια νέα αφετηρία στη ζωή σας, που δεν μπορεί παρά να είναι ελπιδοφόρα και να προκαλεί αισθήματα χαράς.

Θα βρεθείτε ξανά με τους αγαπημένους σας συμμαθητές, με τους αγαπημένους σας εκπαιδευτικούς και θα μοιραστείτε στιγμές που μένουν ανεξίτηλες στην πορεία της ζωής. Εμείς οι μεγαλύτεροι τις θυμόμαστε πάντα με πολλή νοσταλγία.

Θα θέλαμε να ευχηθούμε να είναι και αυτή η σχολική χρονιά αποδοτική και πολύ δημιουργική. Να έχετε υγεία και δύναμη, χαμόγελα και αισιοδοξία. Εκπαιδευτικοί και γονείς είναι δίπλα σας με αγάπη και αμείωτο ενδιαφέρον για να στηρίξουν την προσπάθειά σας και με περηφάνια να μοιραστούν το καλό αποτέλεσμά της.

Ένα ιδιαίτερο καλωσόρισμα στα “πρωτάκια” μας και στους εκπαιδευτικούς που έρχονται για πρώτη φορά στο νησί μας. Ελπίζουμε να “εισπράξουν” τη σιφναίικη φιλοξενία και τη ζεστασιά που θα τους ενθαρρύνουν για το τόσο σπουδαίο έργο τους.

Είμαστε σίγουροι ότι όλοι μαζί οι εκπαιδευτικοί μας, παλιότεροι και νέοι, με την ευσυνειδησία που τους διακρίνει θα κάνουν και φέτος το καλύτερο για εσάς. Είναι, άλλωστε, γνωστό ότι το Σχολείο μας επιτελεί πάντα επιτυχώς τον πολυσχιδή ρόλο του και δικαιολογημένα μπορεί να “καμαρώνει” για τις επιτυχίες των παιδιών του.

Μια μικρή παράκληση και από εμάς για το αυτονόητο: για σεβασμό στο χώρο και στην περιουσία του Σχολείου, μα και στους ανθρώπους που κουράζονται τόσο για να είναι όλα πάντα τόσο φροντισμένα.

Καλή σχολική χρονιά με πρόοδο και δημιουργία!

Να θυμάστε ότι η γνώση είναι η πιο μεγάλη δύναμή μας!

.