Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

Ιδρύμα Στήριξης Περ/κού Ιατρείου Σίφνου «Σωτήρης Τριαντάφυλλος»: Δελτίο τύπου

  • Αρχική
  • Ανακοινώσεις
  • Ιδρύμα Στήριξης Περ/κού Ιατρείου Σίφνου «Σωτήρης Τριαντάφυλλος»: Δελτίο τύπου

   ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΠΕΡ/ΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΣΙΦΝΟΥ                               Σίφνος,  17 – 10  –  2022

«ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ»

e-mail: ispi.sifnoy@gmail.com

 

                                                     Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

 

Το Δ.Σ. του Ιδρύματος Στήριξης Περ/κού Ιατρείου Σίφνου «Σωτήρης Τριαντάφυλλος» ύστερα από αγαστή συνεργασία με τον Προϊστάμενο κ. Ρουπακιώτη Σπύρο καθώς και το λοιπό Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό, σας ενημερώνει ότι σε συνέχεια των δωρεών που έγιναν κυρίως εις μνήμη Αγγελικής (Μπεμπέκας) Ι. Δημητριάδη προέβη στις παρακάτω δαπάνες που αφορούν το ιατρείο:

1.- Πληρωμή αντιδραστηρίων (χρησιδάνειο) προκειμένου να αποκτηθούν δύο (-2-) νέοι βιοχημικοί αναλυτές αναγνωρισμένοι και εγκεκριμένοι από την 2η ΔΥΠΕ.

2.- Βίντεο ωτοσκόπιο.

3.- Ζυγός κολωνάτος ψηφιακός με αναστημόμετρο και φορτιστή.

4.- Λαρυγγοσκόπιο.

5.- Φορητό καρδιογράφο.

6.- Ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο με ερπίστριες προκειμένου να εξυπηρετείται η μεταφορά ασθενών προς το ασθενοφόρο από περιοχή όπου αυτό δεν μπορεί να προσεγγίσει .

7.- Αντικατάσταση όλων των ιμάντων του ασθενοφόρου.

Οι δωρεές προς το Ίδρυμα συνεχίζονται,όμως δεν παύουν να υπάρχουν ανάγκες στο Ιατρείο όπως: Καθαριότητα, αναλώσιμα – χρηστικά, θέρμανση, καύσιμα, φιλοξενίες ιατρών, οι οποίες  εξακολουθούν να καλύπτονται κατά ένα μεγάλο μέρος από το Ίδρυμα.

Για το άμεσο μέλλον έχει προγραμματιστεί ο εσωτερικός υδροχρωματισμός όπου υπάρχει ανάγκη καθώς και αντικατάσταση και τοποθέτηση όλων των πλακιδίων στα WC.

Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας που αναγνωρίζουν την ανάγκη υποστήριξης του περιφερειακού μας Ιατρείου και ο καθένας συνδράμει με την προσφορά του.

 

                                                                      Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                                                                                     Η Πρόεδρος

                                                                             Αποστολία Γεωργαρή