Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

Επιμελητήριο Κυκλάδων: Ανακοίνωση για τη διεξαγωγή σεμιναρίου Τεχνικού Ασφαλείας στη Σίφνο

  • Αρχική
  • Ανακοινώσεις
  • Επιμελητήριο Κυκλάδων: Ανακοίνωση για τη διεξαγωγή σεμιναρίου Τεχνικού Ασφαλείας στη Σίφνο

Ερµούπολη, 31 Μαρτίου 2022

 

Ανακοίνωση για τη διεξαγωγή σεμιναρίου
Τεχνικού Ασφαλείας στη Σίφνο

 

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ενημερώνει τα μέλη του για την υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο επιμορφωτικό πρόγραμμα σε θέματα άσκησης καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας που θα πραγματοποιηθεί στη Σίφνο τον Ιούνιο 2022.

Κάθε εργοδότης που απασχολεί προσωπικό έχει τη δυνατότητα, εφόσον επιμορφωθεί, να ασκεί ο ίδιος τα καθήκοντα του Τεχνικού Ασφαλείας στην επιχείρησή του.

Διαφορετικά είναι απαραίτητο να προσλάβει εξωτερικό συνεργάτη για όσο διάστημα απασχολεί προσωπικό.

Χρόνος υλοποίησης

Στο νησί της Σίφνου, θα πραγματοποιηθεί πρόγραμμα διάρκειας 2 ημερών (10 ωρών) για τους κλάδους εμπορίου και παροχής υπηρεσιών και όσοι εργοδότες επιθυμούν να λάβουν μέρος θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή εγκαίρως.

Όσοι έχουν υποβάλει ήδη αίτηση, έχουν ήδη κληθεί να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης που έχουν λάβει από το Επιμελητήριο Κυκλάδων.

Όσοι δεν έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, καλούνται να υποβάλουν αίτηση έως 14 Απριλίου 2022 καθώς τα σεμινάρια μπορούν να υποβληθούν τουλάχιστον 60 ημέρες πριν τη διοργάνωσή τους σύμφωνα με τη νομοθεσία.

 

Κόστος Συμμετοχής

Το κόστος συμμετοχής καταβάλλεται με την οριστικοποίηση των ημερομηνιών διεξαγωγής και έχει ως εξής:

  • 70€ | Επιχειρήσεις χαμηλής επικινδυνότητας, Γ’ κατηγορία (διάρκεια 10 ώρες).

 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Κατάρτισης στη Σύρο στο τηλέφωνο 2281082346 (εσωτερικό 4).