Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

Πολιτιστικό Κέντρο Σίφνου – Μαριάνθη Σίμου: Ευχαριστήριο μήνυμα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΙΦΝΟΥ-ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΙΜΟΥ.             Προς τον ΠΡΟΕΔΡΟ
Αρτεμώνας Σίφνου – 840 03.                                   του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΔΗ και του
Αρ. Πρωτοκ. :14|21.1.2022.                        ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΡΙΑΝΘΗΣ ΣΙΜΟΥ,
Αξιότιμο Κύριο ΛΕΩΝΙΔΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ-ΕΥΓΕΝΙΔΗ.
Κοινοποιήσεις : 1]ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΙΦΝΟΥ, Κυρία Μαρία Εμμ. Ναδάλη.
2]ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΙΦΝΟΥ.
Αγαπητέ μας Κύριε Πρόεδρε και Εκλεκτέ Συμπατριώτη,
Με την παρούσα επιστολή εκφράζομε τις πιο εγκάρδιες  Ευχαριστίες μας για την πρόσφατη δωρεά Σας προς το «Πολιτιστικό Κέντρο Σίφνου-Μαριάνθη Σίμου» και μέσω του Πολιτιστικού Κέντρου σε όλους τους Σιφνιούς, που παραλάβαμε με την ανατολή του νέου χρόνου.
Σάς γνωστοποιούμε ότι η προσφορά Σας  εντάσσεται στους Εκπαιδευτικούς, Επιμορφωτικούς και Ερευνητικούς στόχους του Πολιτιστικού Κέντρου. Και τούτο, διότι  ο προορισμός του «πολυμηχανήματος» πρόκειται να εξυπηρετήσει ανάλογες επιδιώξεις, υπό την ευρύτερη παιδευτική έννοια.
Για άλλη μιά φορά μάς δίνετε την ευκαιρία να διατρανώσομε ότι η Σίφνος δεν έχει άλλο τρόπο να επιβιώνει, να οργανώνεται, να αυτοδιοικείται, να παράγει, να στέκεται με κύρος και αξιοπρέπεια στο Αιγαίο και στην Ελλάδα, παρά με τη μόρφωση και την καλλιέργεια των παιδιών της. Για τους πιο φιλομαθείς και απαιτητικούς, προσθέτομε εδώ και την επίκαιρη ενεργοποίηση της Σιφνέικης πνευματικής παράδοσης, άϋλης και απτής, ως οικουμενικό και αιώνιο πολιτιστικό απόκτημα.  Αυτές τις δύο εκφάνσεις της διαχρονικής γνώσης σκοπεύομε να υπηρετούμε μέσα από τις ενισχύσεις  της γενναιοδωρίας Σας. Ειδικότερα, προγραμματίζομε την οργάνωση της Βιβλιοθήκης του Πολιτιστικού Κέντρου. Γιαυτό, Σάς Ευχαριστούμε και πάλι ειλικρινά.

                                                      Με  κάθε Τιμή,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του « ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΙΦΝΟΥ-ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΙΜΟΥ»,

Γιώργος Ν. Θεοδώρου, Αντώνης Ελ. Κορακής,  Κώστας Αθ. Κασιώτης, Φιλίππα Αντ. Σπίθα,

Γεωργία Φρ. Γεωργούλη, Μαργαρίτα Μιχ. Καράβου και Θεόδωρος Γ. Πολενάκης.