Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

Πρόσκληση συνεδρίασης Δ.Σ. Πολιτιστικού Κέντρου Σίφνου “Μαριάνθη Σίμου” (26.01.2022)

wcag

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΙΦΝΟΥ-ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΙΜΟΥ.        Σίφνος, Παρασκευή|21.1.2022.
Αρτεμώνας Σίφνου – 840 03.                                               Αρ. Πρωτοκ. :  1 2   |21.1.2022.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Προς τα Τακτικά Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μας σε ειδική συνεδρίαση για ψήφιση ή μή του Προϋπολογισμού 2022 του Πολιτιστικού Κέντρου :
κ. Αντ.Ελ.Κορακή, Αντιπρόεδρο, κ.Κων. Αθ. Κασιώτη, κα Φιλίππα Αντ. Σπίθα, κα Γεωργία Φρ. Γεωργούλη, κα Μαργ. Μιχ. Καράβου και κ. Θεόδ. Γ. Πολενάκη.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ : ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΙΦΝΟΥ, κα Μαρία Εμμ. Ναδάλη.
Σάς προσκαλούμε σε ειδική συνεδρίαση την ερχόμενη Τετάρτη, 26η Ιανουαρίου 2022 και ώρα 19.00’ μέσω τηλεδιάσκεψης, λόγω των υποχρεωτικών υγειονομικών περιορισμών. Αποκλειστικό μας θέμα είναι η συζήτηση και η ψήφιση ή μή του Προϋπολογισμού του «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΙΦΝΟΥ-ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΙΜΟΥ» για το αρξάμενο οικονομικό έτος.
Το σχέδιο επί του ως άνω προϋπολογισμού με τις προτεινόμενες  καταχωρήσεις, σάς έχει ήδη αποσταλεί.  Για κάθε αμφισβήτηση ή διευκρίνιση, παραμένομε στη διάθεσή σας.

Με  Εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του Διοικ.Συμβουλίου του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΙΦΝΟΥ-ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΙΜΟΥ,

Γιώργος  Νίκου  Θεοδώρου.

 

.