Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

Δήμος Σίφνου – Ανακοίνωση: Δωρεάν διάθεση Rapid Tests

corona g07680cd03 1920

ΔΗΜΟΣ ΣΙΦΝΟΥ

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 
Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,
 
 
Ευχόμαστε η νέα χρονιά που μόλις ξεκίνησε να χαρίζει σε όλες και όλους υγεία, δημιουργικότητα, προκοπή και ευδοκίμηση κάθε ονείρου αλλά και να διώχνει μακριά κάθε στενάχωρο και δυσάρεστο συναίσθημα.
 
Ωστόσο οι ευχές μας και η χαρά των ημερών σκιάζονται για μια ακόμα χρονιά από την επίμονη παρουσία της πανδημίας, που εξακολουθεί να απλώνεται και με νέα μορφή ακόμα πιο επιθετική και ορμητική. Η ιλιγγιώδης αύξηση των κρουσμάτων σοκάρει και κάθε μέρα τροφοδοτεί την αγωνία και την ανασφάλεια όλων στη χώρα και βέβαια και στο νησί μας.
 
Είναι λογικό αυτό το αρνητικό συναίσθημα να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο τώρα που βρισκόμαστε στο τέλος των διακοπών και “το κύμα” επιστροφής στο νησί μας είναι πολύ μεγάλο.
 
Γι’ αυτό απευθύνουμε έκκληση σε όλους και όλες, μικρούς και μεγάλους, και ιδιαίτερα στους επιστρέφοντες, να προασπίσουν τον εαυτό τους και τους συνανθρώπους τους, τηρώντας με προσοχή και σχολαστικότητα όλα τα γνωστά μέτρα (χρήση μάσκας, αποφυγή συνωστισμού, αποστάσεις, ατομική υγιεινή).
 
Επίσης, σας κάνουμε γνωστό ότι ο Δήμος μας, σε μια συμβολική μα και ουσιαστική κίνηση για την προστασία από τον Covid-19, θα διαθέτει από την Τρίτη 4 Ιανουαρίου και για τις επόμενες δέκα ημέρες δωρεάν rapid tests για να ελεγχθούν προαιρετικά όσοι απουσίαζαν και επέστρεψαν.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν rapid tests από το Δημοτικό Κατάστημα Απολλωνίας (πρώην δημοτικό ξενώνα) και στη συνέχεια να απευθυνθούν για το διαγνωστικό έλεγχο:
 
-στο φαρμακείο του κ. Ιωακείμ Φωτιάδη,
-στο φαρμακείο του κ. Κωνσταντίνου Βαβρίτσα,
τους οποίους και ευχαριστούμε για την πολύτιμη συνεργασία!
 
 
Ας κάνουμε και πάλι όλοι αυτό που πρέπει, με συνέπεια και υπευθυνότητα, για να κρατήσουμε την πιθανή μετάδοση όσο το δυνατόν  πιο περιορισμένη.
 
Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία!
 
Σίφνος, 3 Ιανουαρίου 2022
 
 
 

.