Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

Πρόσκληση συνεδρίασης Δ.Σ. Πολιτιστικού Κέντρου Σίφνου “Μαριάνθη Σίμου” (18.11.21)

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΙΦΝΟΥ-ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΙΜΟΥ.      Σίφνος, 12 Νοεμβρίου 2021.
Αρτεμώνας Σίφνου- 840 03.                                       Αρ. Πρωτοκόλλου : 170|12.11.2021.
 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου προς τα Τακτικά μας Μέλη, κ. Αντώνη Ελ. Κορακή, Αντιπρόεδρο, κ. Κώστα Αθ. Κασιώτη, κα Φιλίππα Αντ. Σπίθα, κα Γεωργία Φρ. Γεωργούλη, κα Μαργαρίτα Μιχ. Καράβου και κ. Θεόδωρο Γ. Πολενάκη.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ : 1]Δήμαρχο Σίφνου, Κυρία ΜΑΡΙΑ ΕΜΜ. ΝΑΔΑΛΗ.
2]Αντιδήμαρχο Σίφνου, κ. ΓΙΩΡΓΟ ΚΩΝ. ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ.
Και  3]ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Δήμου Σίφνου, με την ιδιαίτερη παράκληση-για πολλοστή φορά-να παρευρεθεί ένας εκπρόσωπός της.
Σάς προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση διά ζώσης και με τήρηση των υγειονομικών όρων στα γραφεία του Πολιτιστικού Κέντρου την Πέμπτη|18η Νοεμβρίου 2021 και ώρα 19.00΄ για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα θέματα :
1]Συζήτηση για όλες τις απραγματοποίητες εργασίες συντήρησης, που θεωρούνται πλέον απαραίτητες για την απρόσκοπτη λειτουργία του Π.Κ., βάσει του υπομνήματός μας προς την Κυρία Δήμαρχο Σίφνου, με τις θεσμικές κοινοποιήσεις, όπως σάς έχει αποσταλεί από την 3-11-2021.
2]Λήψη απόφασης για αποδοχή του ποσού των 3.000 Ευρώ, ως επιχορήγησης του 2021 από τον ΔΗΜΟ ΣΙΦΝΟΥ και εκταμίευσή του. Σχετικό πρακτικό:28|2021 και απόφαση:153|2021 της Οικονομικής Επιτροπής Σίφνου, αναρτητέα στο διαδίκτυο.
3]Λήψη απόφασης για παροχή εξουσιοδότησης προς την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Σίφνου για άνοιγμα λογαριασμού στο Κατάστημα Σίφνου της Εθνικής Τράπεζας, με ταυτόχρονη εξουσιοδότηση για παραλαβή κωδικών Internet Banking στα στελέχη της ιδίας Υπηρεσίας, Κυρίες Κόμη και Ψαραύτη. Επίσης, λήψη απόφασης για να μήν κλείσει ο λογαριασμός του Π.Κ. στην Τράπεζα Πειραιώς, καθόσον συνεχίζουν να γίνονται συναλλαγές, όπως π.χ. εξόφληση τιμολογίων προμηθευτών.
4]Απόφαση για διάθεση της εκθεσιακής αίθουσας του Π.Κ. με σκοπό να στεγάσει μέρος της βιβλιοθήκης  του αείμνηστου Αντώνη Μαγκανάρη-Δεκαβάλλε, ως μόνιμη δωρεά προς το Πολιτιστικό Κέντρο.
5]Απόφαση για μόνιμη στέγαση του Γραφείου Διοίκησης του « Πολιτιστικού Συλλόγου Σίφνου»,  όπως συνέβαινε και επί προηγουμένων Συμβουλίων του.
6]Ποικίλα τρέχοντα θέματα, τόσο για πλήρη ενημέρωσή  μας, όσο και λήψη σχετικών επί αυτών συλλογικών αποφάσεων, όπως για παράδειγμα η άφιξη των «Κινητών Ιατρικών Μονάδων» και η  φιλοξενία τους σε όλες τις αίθουσες του Π.Κ., ως εκπλήρωση της κοινωνικής και ανθρωπιστικής αποστολής μας.
7]Η ανανέωση από 7ης Νοεμβρίου 2021 μέχρι τη λήξη της δημοτικής περιόδου, που διανύομε, δηλ. μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2023, της διοικητικής μας θητείας στη διαχείριση των ζητημάτων που άπτονται της αποστολής του «Πολιτιστικού Κέντρου Σίφνου-Μαριάνθη Σίμου», ύστερα από ομόφωνη απόφαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΙΦΝΟΥ στην πρόσφατη συνεδρίασή του. Προηγήθηκαν οι τιμητικές  για όλα τα Μέλη μας ανάλογες προτάσεις της Δημάρχου Σίφνου, Κυρίας ΜΑΡΙΑΣ ΕΜΜ. ΝΑΔΑΛΗ, καθώς και του Προέδρου του Ευγενιδείου Ιδρύματος και του Κληροδοτήματος Μαριάνθης Σίμου, συμπατριώτη μας,  Κυρίου Λεωνίδα Ιωάν. Δημητριάδη-Ευγενίδη, προς τους οποίους εκφράζομε τις Ευχαριστίες  μας, ευελπιστώντας να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη τους και έτοιμοι να σεβαστούμε κάθε πρότασή τους, βοηθητική του σκοπού και της αποστολής μας.
8]Οποιοδήποτε θέμα κρίνουν σκόπιμο να αναφερθεί και να συζητηθεί τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μας και λήψη αποφάσεων, όπου θεωρείται απαραίτητο.
Παρακαλούμε τα Τακτικά μας Μέλη, κάθε φορά που κωλύονται να παρευρεθούν στις συνεδριάσεις, να ενημερώνουν εμπρόθεσμα τους αντικαταστάτες Συναδέλφους μας, ώστε απρόσκοπτα να προγραμματίζουν τη δική τους συμμετοχή.

                                                  Με   Εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του Δ. Σ. του «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΙΦΝΟΥ-ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΙΜΟΥ»,

                                                   Γιώργος  Νίκου  Θεοδώρου.