Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

Επίσκεψη του Διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου κ. Χρήστου Ροϊλού στο Π.Π.Ι. και στο Δήμο Σίφνου 

22973

Επίσκεψη του Διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου

κ. Χρήστου Ροϊλού στο Π.Π.Ι. και στο Δήμο Σίφνου 

 
Ο Διοικητής της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου κ. Χρήστος Ροϊλός πραγματοποίησε σήμερα -Δευτέρα 23 Αυγούστου- επίσκεψη στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σίφνου και συναντήθηκε με το ιατρικό, νοσηλευτικό και επικουρικό προσωπικό.
 
Κατά την επίσκεψή του ο κ. Ροϊλός περιηγήθηκε από τον Προϊστάμενο του Π.Π.Ι. κ. Σπύρο Ρουπακιώτη στους χώρους του Ιατρείου, ενημερώθηκε και διά ζώσης για τα ζητήματα που κατά καιρούς έχουν τεθεί και αφορούν κυρίως στην ενίσχυση της στελέχωσης του Ιατρείου σε μόνιμο προσωπικό και σε άλλα θέματα αρμοδιότητάς του, για τα οποία, όπως ανακοίνωσε, δρομολογούνται ενέργειες. Ο κ. Ροϊλός ενημέρωσε επίσης, ότι  εντός του Σεπτεμβρίου, σύμφωνα και με την περσινή “δέσμευση” του Υπουργείου Υγείας και της 2ης ΔΥΠΕ, θα προκηρυχτεί η μόνιμη θέση παιδιάτρου, ανακοίνωση που, όπως είναι αναμενόμενο, προκαλεί ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση!!!
 
Νωρίτερα, είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση του Διοικητή με τη Δήμαρχο, την Πρόεδρο του Ιδρύματος Στήριξης του Ιατρείου «Σωτήρης Τριαντάφυλλος» κα Αποστολία Γεωργαρή και τον Αντιδήμαρχο και μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος κ. Γιώργο Κ. Γεωργούλη.
 
Σίφνος, 23.8.2021



 
 

.