Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

Πρόσκληση συνεδρίασης Δ.Σ. Πολιτιστικού Κέντρου Σίφνου “Μαριάνθη Σίμου” (28-07-2021)

wcag

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΙΦΝΟΥ-ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΙΜΟΥ.             Σίφνος, την 21η Ιουλίου 2021.
Αρτεμώνας Σίφνου – 840 03.                                                    Αρ. Πρωτοκ.:95|2021.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου προς τα τακτικά μας Μέλη :
κ. Αντώνη Ελ. Κορακή, Αντιπρόεδρο, και στα Μέλη:κ. Κώστα Αθ. Κασιώτη, κα Φιλίππα Αντ. Σπίθα, κα Γεωργία Φρ. Γεωργούλη, κα Μαργαρίτα Μιχ. Καράβου και κ. Θεόδωρο Γ. Πολενάκη.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ :1] Δήμαρχο Σίφνου, Κα Μαρία Εμμ. Ναδάλη.
———————2]Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Σίφνου, με τη θερμή παράκληση να παραστεί ένας εκπρόσωπός του.
Σάς προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση στα γραφεία του Πολιτιστικού Κέντρου, την Τετάρτη|28η Ιουλίου 2021 και ώρα 20.30΄ για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα θέματα:
1]Συνέπειες της συνεχιζόμενης απαγόρευσης συγκεντρώσεων κόσμου και εκδηλώσεων, λόγω της διασποράς της πανδημίας. Τα σημερινά δεδομένα χρήσης των αιθουσών μας.
2]Προγραμματισμός όσων έχομε αποφασίσει σε προηγούμενες συναντήσεις μας και δεν έχουν υλοποιηθεί, κυρίως σε εργασίες συντήρησης-βελτίωσης-αποκατάστασης. Ενδεικτική αναφορά:μόνωση  στις ταράτσες, χαντάκι, πλακόστρωση αυλής, διαμόρφωση ακάλυπτου χώρου για απορροή υδάτων, ξύλινα προστατευτικά κάγκελα μεταξύ πάνω και κάτω αυλής, διαμόρφωση ράμπας στάθμευσης, διευθέτηση εξόδου προς αμαξιτό δρόμο.
3]Λήψη απόφασης για εκταμίευση ποσού:2.500 Ευρώ, από τον Προϋπολογισμό|2021 του Δήμου Σίφνου, ως ετήσιας ενίσχυσής μας.
4]Λήψη απόφασης για παροχή εξουσιοδότησης προς την Κεντρική Ταμία  των Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Σίφνου και στην αντικαταστάτριά της, για έκδοση και χρήση νέων  κωδικών Internet Banking, για κάθε μορφής τραπεζικών συναλλαγών  και εκτύπωσης ενημερωτικών καταστάσεων, ως συνέπεια διακοπής εργασιών του Καταστήματος της  «Τράπεζας Πειραιώς» στο νησί μας.
5]Αποφάσεις καταβολής συγκεκριμένων ποσών για αγορές και τεχνικές εργασίες. Ενδεικτική αναφορά:αγορά 600 L. πετρελαίου θέρμανσης, αγορά -2- ανεμιστήρων [και οι δύο αγορές για τις ανάγκες των Ψυχοθεραπευτριών της ΕΠΑΨΥ Δυτ. Κυκλάδων.], εργασίες εξ-κής χρωματικής μόνωσης του κτηρίου  και εσ-κό άσπρισμα της κεντρικής αίθουσας  και του καφενείου, αντικατάσταση λαμπτήρων μέσα-έξω όλων των αιθουσών μας.
6]Σχετικά με τους λογαριασμούς COSMOTE και τη διευθέτησή τους.
7]Ενημέρωση και λήψη απόφασης για διοργάνωση επετειακής ομαδικής έκθεσης στην Κεντρική Αίθουσα Εκδηλώσεων τέλη Σεπτεμβρίου ή αρχές Οκτωβρίου 2021, αφιερωμένης στα 200 χρόνια της Ελληνικής Εθνεγερσίας, και με επίκεντρο τον Σιφνιό Μεγάλο Διδάσκαλο του Γένους, Υπουργό Παιδείας και Δικαιοσύνης Νικόλαο Χρυσόγελο. Η δυνατότητα μεταφοράς της έκθεσης αυτής στην Αθήνα, στο  «Ίδρυμα Ευγενίδη», μετά τη λήξη της στη Σίφνο,καθώς και  η εκτύπωση του καταλόγου του αφιερώματος από το ίδιο το Ευγενίδειο, βάσει προηγηθέντος αιτήματός μας.[Το γραπτό αίτημα μάς ζητήθηκε να σταλεί άμεσα, λόγω των χρονικών ορίων, που έθεσε η Γραμματεία του Ευγενίδειου, πρίν από το τέλος του Ιουλίου].
8]Εξέταση του θέματος του ψηφιακού αρχείου Σίφνου και της ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης, με κεντρικό φορέα το ΔΗΜΟ ΣΙΦΝΟΥ και σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Σιφνίων. Λήψη απόφασης για συμμετοχή ή όχι του Πολιτιστικού Κέντρου  στο πρόγραμμα. Σχετικό το από 1.7.2021 πρακτικό σχετικής συνάντησης υπό τη Δήμαρχο Σίφνου, με τον Προϊστάμενο των Διοικητικών Υπηρεσιών του  Δήμου Σίφνου, κ. Νίκο Ανδρ. Κορακή και τον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου, κ. Άλκη Νικ. Λεμπέση.
9]Ενημέρωση Μελών του Διοικητικού μας Συμβουλίου για τη συνεχιζόμενη προσφορά του «Χρηστικού Σιφν. Γλωσσάριου» του αείμνηστου Καθηγητή μας Ν.Γ. Προμπονά, σε βιβλιοθήκες, σε Πανεπιστήμια και σε συλλογικότητες επιστημονικών αναζητήσεων, σχετικές ή παραπλήσιες προς την Ερευνητική Γλωσσολογία.
10]Ανάγκη προμήθειας ηχητικού εξοπλισμού για τις αίθουσές μας, απαραίτητου κυρίως σε συνεδριάσεις, όπως του Δημοτικού Συμβουλίου ή συλλόγων και σωματείων.
11]Αναφορά σε επιμέρους προσφορές προς το «Πολιτιστικό Κέντρο Σίφνου-Μαριάνθη Σίμου», ονομαστικά και τιμητικά.
12]Άμεση ανάγκη καθαρισμού του συνόλου των καρεκλών όλων των χώρων του Π.Κ. και απομάκρυνση όσων δεν είναι δυνατή πλέον η χρήση τους.
13]Απόφαση περί αντικατάστασης ή μή των κλιματιστικών σωμάτων, καθόσον δεν χωρά άλλη συντήρησή τους, βάσει γνωματεύσεων, τόσο των υδραυλικών του Δήμου Σίφνου, όσο και των ιδιωτών επαγγελματιών ψυκτικών.
14]Οποιοδήποτε θέμα κρίνουν σκόπιμο να αναφερθεί και να συζητηθεί τα Μέλη του Διοικητικού μας Συμβουλίου και ανάλογη λήψη αποφάσεων.
Παρακαλούμε τα Τακτικά Μέλη μας, κάθε φορά που κωλύονται να παρευρεθούν στις συνεδριάσεις μας, να ενημερώνουν εμπρόθεσμα τους αντικαταστάτες Συναδέλφους μας, ώστε απρόσκοπτα να προγραμματίζουν τη δική τους συμμετοχή. Σάς Ευχαριστούμε εκ των προτέρων, τόσο για την ουσιαστική συνεργασία, όσο και για τον πολύτιμο χρόνο σας.
 
Ο Πρόεδρος του Διοικητ. Συμβουλίου του «Πολιτιστικού Κέντρου Σίφνου-Μαριάνθη Σίμου»,

                                                          Γιώργος   Νίκου   Θεοδώρου.

                                                       ==========================