Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

Δήμος Σίφνου – Υπηρεσία Ύδρευσης – Αποχέτευσης : Έναρξη τοποθέτησης δικτύων Ύδρευσης και αποκατάσταση των σκαμμάτων στο κεντρικό στενό του Αρτεμώνα (20.04.2021)

TE.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι από αύριο, Τρίτη 20/04/2021 ξεκινούν οι εργασίες τοποθέτησης δικτύων Ύδρευσης και αποκατάσταση των σκαμμάτων στο κεντρικό στενό του Αρτεμώνα από την Παναγία του Μπαλλή με κατεύθυνση την Κεντρική Πλατεία Αρτεμώνα. Για το λόγο αυτό να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και δεν θα επιτρέπεται καμία διέλευση τροχοφόρων.
Για λόγους ασφαλείας, διευκόλυνση και ταχύτερη ολοκλήρωση των εργασιών οι κάτοικοι θα εξυπηρετούνται από το δρομάκι του Αγίου Σπυρίδωνα προς το Κ.Ε.Π.
Παράλληλα, από αύριο, Τρίτη 20/04/2021 ξεκινά αποκατάσταση σκαμμάτων στο τμήμα του δρόμου από το Νεκροταφείο Αγίας Άννας έως την Πλατεία Αγίας Άννας.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η διέλευση παντός είδους τροχοφόρου από το τμήμα αυτό.
Επίσης, να δοθεί η ανάλογη ΠΡΟΣΟΧΗ από τους πεζούς για την αποφυγή ατυχήματος.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας.
Σε περίπτωση που χρειάζεστε περαιτέρω διευκρινίσεις, παρακαλούμε να επικοινωνείτε  με τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Γεωργούλη, στο τηλέφωνο: 6984 617 653.

Σίφνος, 19.04.2021

                                                       ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΙΦΝΟΥ

.