Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

Δήμος Σίφνου: Διενέργεια απολύμανσης στο Δ.Κ. Απολλωνίας

COVID 19 test

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 
Σας γνωρίζουμε ότι εργαζόμενος στο Δήμο ενημερώθηκε σήμερα ότι πρόσωπο του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος, με το οποίο είχε έρθει σε επαφή τις προηγούμενες μέρες, εκτός Σίφνου, βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό. Ο εργαζόμενος υπεβλήθη σε rapid test, το οποίο έδωσε αρνητικό αποτέλεσμα, και, όπως του συστήθηκε, τέθηκε αμέσως σε κατ’ οίκον απομόνωση.
 
Εφαρμόζοντας το σχετικό πρωτόκολλο, σας γνωρίζουμε ότι για καθαρά προληπτικούς λόγους θα διενεργηθεί άμεσα απολύμανση των χώρων του Δημοτικού Καταστήματος Απολλωνίας (πρώην ξενώνας).
 
Παράλληλα, επισημαίνουμε ότι τα περιοριστικά μέτρα συνεχίζουν να βρίσκονται σε ισχύ, συνεπώς η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται εξ αποστάσεως, μέσω τηλεφωνικής ή διαδικτυακής επικοινωνίας. Σε περίπτωση και μόνο όπου είναι εντελώς απαραίτητη η φυσική παρουσία, η εξυπηρέτηση γίνεται κατόπιν ραντεβού με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου.
 
Για το σκοπό αυτό, υπενθυμίζουμε τα στοιχεία επικοινωνίας με το Δήμο και τα νομικά του πρόσωπα που συναλλάσσονται με κοινό:

  • Δήμος Σίφνου: 2284360300 – info@sifnos.gr
  • Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σίφνου: 2284033707 – limeniko@sifnos.gr
  • Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Σίφνου (ΔΗ.Κ.Ε.Σ.): 2284031977 – dikes@sifnos.gr
  • Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.): 2284031234 – d.sifnou@kep.gov.gr

 

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΦΝΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΕΜΜ. ΝΑΔΑΛΗ

 

.