Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

Δήμος Σίφνου: Κατάθεση Σιφναίικων Πρωτοχρονιάτικων Καλάντων 2021

Lytras Nikiforos Carols

     ΔΗΜΟΣ ΣΙΦΝΟΥ

ΣΙΦΝΑΙΙΚΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ 2021

 
Φίλες & φίλοι,
 
Οι πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε και οι επικοινωνιακές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε δεν έχουν τη δύναμη να μας στερήσουν τη χαρά των “ιδιαίτερων” καλάντων της Πρωτοχρονιάς και να επιβάλουν “αναγκαστική σιωπή” στους στιχουργούς και στους καλαντιστές που επιθυμούν να ακολουθήσουν τη μοναδική εθιμική παράδοση του νησιού μας.
 
Με τη βεβαιότητα ότι το έθιμό μας θα τηρηθεί και εφέτος, με τους όρους προστασίας που οι συνθήκες υπαγορεύουν, προσκαλούμε τους καλαντιστές και τους στιχουργούς να καταθέσουν, τα κάλαντά τους  στο Δήμο, ως την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2020 (Γραφείο Δημότη, e-mail: dimotis@sifnos.gr, τηλ. επικ.: 2284360330).
 
Επιπλέον, κάθε ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα δημοσίευσης των καλάντων του μέσα από μια εξαιρετικά απλή διαδικασία.
 
Επισκεφτείτε το link dimos.sifnos.gr/kalanta και «ανεβάστε» τα κάλαντά σας, μαζί με το όνομά σας και το όνομα του στιχουργού.
 
Με την ευκαιρία, σας υπενθυμίζουμε ότι στο site του Δήμου Σίφνου (dimos.sifnos.gr) και στην ενότητα VIDEO ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ μπορείτε να  παρακολουθήσετε τις διαδικτυακές εορταστικές εκδηλώσεις που υλοποιούνται  σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σίφνου, τοπικούς συλλόγους, εκπαιδευτικούς, κατοίκους και φίλους της Σίφνου.
 

Καλή Πρωτοχρονιά!

Σίφνος, 29.12.2020

.