Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

Δήμος Σίφνου : Μουσικό τραγούδι και βίντεο κλιπ που «πρωταγωνιστεί» η Σίφνος με πρωτοβουλία του Δήμου!  

  • Αρχική
  • Γραφείο Τύπου
  • Δήμος Σίφνου : Μουσικό τραγούδι και βίντεο κλιπ που «πρωταγωνιστεί» η Σίφνος με πρωτοβουλία του Δήμου!  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Μουσικό τραγούδι και βίντεο κλιπ που «πρωταγωνιστεί» η Σίφνος με πρωτοβουλία του Δήμου!                                                                

           Σίφνος, 9 Δεκεμβρίου 2020

 
Με «σύμμαχο» τη μουσική, η Σίφνος θα επιδιώξει να «μιλήσει» στο ταξιδιωτικό της κοινό αλλά και στους φίλους του πολιτισμού ενόψει της νέας τουριστικής σεζόν, μέσα από τη δημιουργία τραγουδιού και βίντεο κλιπ με θέμα τον προορισμό!  Η πρωτοβουλία ανήκει στο Δήμο Σίφνου, που συνεργάστηκε για το σκοπό αυτό με τον καταξιωμένο καλλιτέχνη Σταμάτη Χατζηευσταθίου, ο οποίος και εμπνεύστηκε στίχους και μελωδίες με επίκεντρο το  κυκλαδίτικο νησί της αρμονίας! Το τραγούδι θα φέρει τον τίτλο «Όσα το νησί αγγίζει» και θα μεταφέρει ένα μήνυμα γεμάτο συναίσθημα, θετική ενέργεια και ρομαντισμό, με τις εικόνες του νησιού  να «πρωταγωνιστούν» στους στίχους  και να «δένουν» αρμονικά με τη μελωδία και το ρυθμό που έχει επιλέξει ο ξεχωριστός ερμηνευτής. Το βίντεο κλιπ  αναμένεται να γυριστεί την άνοιξη του 2021 στα γραφικά σοκάκια, στους παραδοσιακούς οικισμούς και στις μοναδικές παραλίες της Σίφνου, ώστε να αποτελέσει ένα αισιόδοξο κάλεσμα για το επερχόμενο καλοκαίρι. «Επιλέγουμε δράσεις περάν των συμβατικών, προκειμένου να αναδείξουμε τουριστικά και πολιτιστικά τη Σίφνο μας», δήλωσε η Δήμαρχος του νησιού, κυρία Μαρία Ναδάλη.
Εκτός του ερμηνευτή και δημιουργού, η ολοκληρωμένη αυτή πρωτοποριακή ενέργεια υποστηρίζεται από μία μεγάλη ομάδα έμπειρων επαγγελματιών από τον χώρο της ελληνικής μουσικής. Η ηχογράφηση πραγματοποιήθηκε στα “Κyriazis Studios” σε ενορχήστρωση και  επιμέλεια του ίδιου του δημιουργού. Η μουσική εκτέλεση ανήκει στους -εγνωσμένης αξίας- μουσικούς Mίμη Ντούτσουλη (ακουστικό μπάσο), Ντίνο Χατζηιορδάνου (ακορντεόν), Στράτο Σαμιώτη (κρουστά), Βαγγέλη Μαχαίρα (λαούτο), Σωτήρη Μαργώνη (βιολί), Ειρήνη Ντούτσουλη (φωνητικά), με ηχολήπτη τον Θάνο Καλέα.
Σχετικά με τον καλλιτέχνη που δίνει «σάρκα και οστά» στο ιδιαίτερο αυτό καλλιτεχνικό δημιούργημα, αξίζει να αναφερθεί πως ο  Σταμάτης Χατζηευσταθίου θεωρείται ένας από τους πλέον ταλαντούχους μουσικούς και ερμηνευτές  του είδους του. Έχει συμμετάσχει σε πολλές συναυλίες σε όλη την Ελλάδα  και στο εξωτερικό, με σημαντικές προσωπικές δισκογραφικές παρουσίες αλλά και συνεργασίες με τους πιο αξιόλογους Έλληνες καλλιτέχνες, βάζοντας επίσης  την υπογραφή του τόσο σε θεατρικά έργα  όσο και σε κινηματογραφικές παραγωγές.