Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

Δήμος Σίφνου : Ευχαριστήριο – Πρόγραμμα "Υγεία για όλους"

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ 

 
Το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου κλιμάκιο ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων από το πρόγραμμα «ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» βρέθηκε στο νησί μας και εξέτασε δωρεάν, με την αυστηρή τήρηση των μέτρων του ΕΟΔΥ, 233 ενήλικες συμπατριώτες μας και παιδιά.
Η πρόσκληση και η συνεργασία με το πρόγραμμα αυτό έγινε από το Δήμο Σίφνου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι δημότες, που, λόγω του κορωνοϊού, είναι δύσκολο να μεταβούν στην Αθήνα.
Βεβαίως, η επίσκεψη αυτή δε θα είχε πραγματοποιηθεί, εάν δεν υπήρχαν αυτοί που στήριξαν το εγχείρημα και στους οποίους οφείλουμε δημοσίως ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Συγκεκριμένα ευχαριστούμε:

  • Την ακτοπλοϊκή εταιρεία Seajets και το ναυτιλιακό πράκτορα κ. Γεώργιο Ποδότα για τη δωρεάν μεταφορά του κλιμακίου των Ιατρών και του αυτοκινήτου
  • Την ακτοπλοϊκή εταιρεία Aegean Speed Lines για την έκπτωση 50% επί της τιμής των εισιτηρίων
  • Τον πρώην Έπαρχο της Π.Ε. Μήλου κ. Νίκο Βενάκη, που πρόσφερε δωρεάν το δείπνο για δυο βράδια
  • To Σύλλογο Γυναικών Σίφνου «Το Σμάρι» για την ευγενική προσφορά αναμνηστικών δώρων
  • Τις κυρίες Αικατερίνη Βαφία και Βασιλική Χριστοφίδη, συνεργάτιδες του Δήμου Σίφνου μέσω του κοινωφελούς προγράμματος του ΟΑΕΔ
  • Τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Κέντρου Σίφνου “Μαριάνθη Σίμου” κύριο Γιώργο Θεοδώρου και την Πρόεδρο της Εταιρείας Κοινωνικής Μέριμνας κυρία Αικατερίνη Ραφελέτου – Κοντού.
  • Ιδιαίτερες, όμως, ευχαριστίες οφείλονται στην αγροτική μας γιατρό, στο νοσηλευτικό και εργαστηριακό προσωπικό και στην καθαρίστρια του Δήμου για την πρόθυμη και ανιδιοτελή συνεργασία τους, που συνεισέφερε πολλά στην επιτυχή ολοκλήρωση της αποστολής του κλιμακίου.

 
Το κλιμάκιο αποτελούνταν από την Πρόεδρο & συντονίστρια του προγράμματος κα Ελένη Σωτηροπούλου και τους εθελοντές ιατρούς κ. Γιάννη Βλασερό, καρδιολόγο, κα Έφη Πετροπούλου, ορθοπεδικό, κα Όλγα Δεβετζάκη, ενδοκρινολόγο, κα Ελευθερία Βασιλείου, παιδίατρο και κα Σοφία Αθανασίου, ΩΡΛ.
Σίφνος, 9.12.2020

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σίφνου

Νικόλαος Χρυσίνης