Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

Δελτίο τύπου : Κατασκευή γηπέδου 5Χ5 στον Αρτεμώνα Σίφνου “Scripta manent…”

.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατασκευή γηπέδου 5Χ5 στον Αρτεμώνα Σίφνου

Scripta manent…”

 
Με αφορμή δελτίο τύπου που ανακοινώθηκε χθες, 1.12.2020, για το έργο «Κατασκευή γηπέδου 5Χ5 στον Αρτεμώνα Σίφνου» και για τη σωστή ενημέρωση των δημοτών μας, αναγκαζόμαστε να δημοσιεύσουμε το από 24.3.2016 έγγραφο της Αναπτυξιακής Εταιρείας Κυκλάδων, στο οποίο αναφέρεται η απένταξη από χρηματοδοτικό πρόγραμμα, με ευθύνη της τότε δημοτικής αρχής, των έργων:

  1. «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ 5Χ5 ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΩΝΑ», προϋπολογισμού 206.548,97€
  2. «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ» (στην Απολλωνία), προϋπολογισμού 142.179,99€.

Η νυν δημοτική αρχή, αμέσως μόλις ανέλαβε, ξεκίνησε από την αρχή τη διαδικασία ένταξης  της εν λόγω πράξης για ένα έργο που δεν το θεωρεί «δικό της», αλλά της ΣΙΦΝΟΥ και των ΠΑΙΔΙΩΝ μας!   
Είναι προφανές από τη μέχρι τώρα στάση της ότι η νέα δημοτική αρχή έχει αποφύγει εκουσίως  να αναφέρεται  στα λάθη και στις παραλείψεις του παρελθόντος.
Λυπούμαστε που αναγκαζόμαστε να απαντάμε, σπαταλώντας το χρόνο μας, σε παραπλανητικά δελτία τύπου. Ωστόσο η σιωπή δεν είναι πάντα η καλύτερη λύση, διότι μπορεί εύκολα να ερμηνευτεί ως αδυναμία ή αποδοχή της παραπλανητικής «ενημέρωσης».
Συνεχίζουμε τη δουλειά μας, με αταλάντευτη προσήλωση στους στόχους μας και με την ίδια πάντα επιμονή, υπομονή και διάθεση για το καλό του νησιού μας και των δημοτών μας!

 Σίφνος, 2.12.2020

[pdf-embedder url=”https://dimos.sifnos.gr/wp-content/uploads/2020/12/ENHMEΡΩΣΗ-ΑΠΕΝΤΑΞΗΣ-ΣΤΟ-2016.pdf” title=”ENHMEΡΩΣΗ ΑΠΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ 2016″]

.