Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

Δήμος Σίφνου – Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου: Διοργάνωση διαδικτυακών Χριστουγεννιάτικων και Πρωτοχρονιάτικων Εκδηλώσεων 2020-2021

christmas 4704504 1920

Αγαπητές φίλες,
Αγαπητοί φίλοι,
 
Νιώθοντας την ανάγκη να ενισχύσουμε τον εορταστικό χαρακτήρα των ημερών, παρά τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, σκεφτήκαμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που προσφέρει η τεχνολογία και να “επισκεφτούμε” όλα τα  σπίτια Σιφνιών και φίλων της Σίφνου με διαδικτυακές χριστουγεννιάτικες και πρωτοχρονιάτικες δράσεις.
Στην κοινή προσπάθεια, που τα τελευταία χρόνια έδινε απίστευτη χαρά σε μικρούς και μεγάλους, η συμμετοχή όλων αυτή τη χρονιά είναι περισσότερο από ποτέ πολύτιμη και καθοριστική!
Για το λόγο αυτό, ο Δήμος Σίφνου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε ένα πρόγραμμα διαδικτυακών δράσεων που θα πραγματοποιηθεί με απόλυτη ασφάλεια και σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ,  και θα έχει ως στόχο να μεταφέρει σε κάθε σπίτι την εορταστική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μέσα από οικεία και αγαπημένα πρόσωπα που μας έχουν λείψει! Να περάσουμε και αυτές τις γιορτές συντροφιά ακόμα και από μακριά! Με αφηγήσεις παραμυθιών, με ιστορίες από τη Σίφνο του χθες, με μαγειρέματα και χειροτεχνίες αλλά και με οποιαδήποτε άλλη δράση προταθεί και είναι δυνατόν να υλοποιηθεί, χωρίς να αντιβαίνει στις οδηγίες και στα μέτρα που εφαρμόζονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Υπεύθυνος για την καταγραφή των προτάσεών σας είναι ο δημοτικός σύμβουλος & Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού Γιώργος Λουκής (τηλ. επικ.: 6972398489, email: dimotis@sifnos.gr).
Παρακαλούμε να καταθέσετε τις προτάσεις σας ως και την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, προκειμένου στη συνέχεια να εκπονήσουμε από κοινού το οριστικό πρόγραμμα.
Μαζί θα βρούμε τους τρόπους να άρουμε, στο μέτρο του δυνατού, την απομόνωση που επιβάλλουν οι συνθήκες!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση & φιλικούς χαιρετισμούς,

 

            H Δήμαρχος Σίφνου                                                                       Ο Πρόεδρος του Π.Σ.Σ.

 

         ΜΑΡΙΑ ΕΜΜ. ΝΑΔΑΛΗ                                                                         ΒΑΣΙΛΗΣ  ΕΜΜ. ΚΟΜΗΣ

 

.