Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

Δήμος Σίφνου : Ο Αρτεμώνας αποκτά το δικό του γήπεδο 5Χ5

sifnos

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O Αρτεμώνας αποκτά το δικό του γήπεδο 5Χ5!

 
Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Α.Ε. ενέκρινε το αίτημα που είχε υποβάλει ο Δήμος Σίφνου για την ένταξη στο πρόγραμμα CLLD/LEADER Κυκλάδων του έργου «Κατασκευή Γηπέδου ποδοσφαίρου 5Χ5» στον Αρτεμώνα.
Υπενθυμίζουμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Σίφνου, ύστερα από εισήγηση του Προέδρου του Νίκου Χρυσίνη, είχε αποφασίσει στις 30/09/2019, λίγες μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, να επανυποβάλει στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Κυκλάδων πλήρως τεκμηριωμένη την αίτηση για την κατασκευή του γηπέδου.
Με βάση την απόφαση αυτή, ο Δήμος Σίφνου προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την προώθηση του αιτήματος, οι οποίες έφεραν το καλό αποτέλεσμα!
Συγκεκριμένα το έργο εντάχθηκε στο πρόγραμμα CLLD/LEADER Κυκλάδων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 (Μέτρο 19 – Υπομέτρο 19.2), με προϋπολογισμό ύψους 350.000,00 ευρώ περίπου.
Ήδη έχει οριστικοποιηθεί στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Αγροτικής Ανάπτυξης ο πίνακας κατάταξης, ενώ τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει η υπογραφή της σύμβασης, η οποία θα περιλαμβάνει αναλυτικά όλους τους όρους για την υλοποίηση του έργου.
Σίφνος, 29.11.2020
 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΦΝΟΥ


 
 
 
 

.