Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

Δελτίο τύπου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του Νηπιαγωγείου Απολλωνίας Σίφνου

  • Αρχική
  • Γραφείο Τύπου
  • Δελτίο τύπου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του Νηπιαγωγείου Απολλωνίας Σίφνου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΣΙΦΝΟΥ

 
Μετά την από 02-10-2019 γενική συνέλευση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του νηπιαγωγείου Απολλωνίας και με την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών του νέου Δ.Σ. αποφασίστηκε ή άμεση αντικατάσταση του προαύλιου χλοοτάπητα του νηπιαγωγείου μας. Η χρηματοδότηση του έργου θα γινόταν με ίδια κεφάλαια, δωρεές, συνδρομές των γονέων αλλά και από δωρεές ιδιωτών. Έπειτα από πολλές δυσκολίες, προσπάθεια, εθελοντική εργασία και προσφορά σε χρήμα και χρόνο των μελών του συλλόγου, δηλαδή των ίδιων των  γονέων και κηδεμόνων, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που απαιτούνταν για την αντικατάσταση του προβληματικού και ακατάλληλου χλοοτάπητα.
Ένα χρόνο από την έναρξη της προσπάθειάς μας και, ενώ σχεδόν κανείς δεν περίμενε να τα καταφέρουμε τόσο σύντομα, συγκεντρώσαμε από δωρεές συμπατριωτών μας και όχι μόνο μέρος των χρημάτων για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα. Σήμερα, μεγάλος χορηγός και αρωγός του έργου μας στάθηκε ο Δήμος Σίφνου και η νέα δήμαρχος Ναδάλη Μαρία που ευχαριστούμε προσωπικά.
Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μερικούς από τους χορηγούς μας όπως:

  • Την μεταφορική Σίφνου και τους κ. Δεπάστα Απόστολο, κ. Καλόγηρο Ιωάννη και κ. Κουλούρη Άκη για την δωρεάν μεταφορά του χλοοτάπητα και των συνοδευτικών υλικών του.
  • Τον κ. Κουλούρη Κωνσταντίνο για την δωρεά μέρους του έτοιμου σκυροδέματος, τμήμα της προεργασίας.
  • Το συνεργείο του και τον ίδιο τον κ. Γεωργούλη Κωνσταντίνο για την δωρεάν εργασία τους, πέραν των συμφωνημένων, προεργασία και τοποθέτηση σκυροδέματος.
  • Την εταιρεία INTEC Α.Ε και την κ. Τζαβέλα Ιφιγένεια η οποία πέραν της ανταγωνιστικότερης προσφοράς, προσέφερε δωρεάν όλα τα υλικά για την τοποθέτηση του χλοοτάπιτα.
  • Την κ. Διαρεμέ Ειρήνη, μητέρα, για τη χρηματική δωρεά της, τον κ. Λυγούρα Βασίλειο, επιχειρηματία, για την μεγάλη χρηματική δωρεά του, τον κ. Πολενάκη Φρίξο επιχειρηματία, για την χρηματική δωρεά του.

Πάνω από όλα, όμως, δεν ξεχνάμε και ευχαριστούμε όλους εσάς, του συμπατριώτες μας, τους φίλους του νησιού μας αλλά και των παιδιών μας, για τις μικρές αλλά και μεγαλύτερες χρηματικές δωρεές σας (ποσά από 2 έως και 100 ευρώ), δωρεές ανώνυμες με πολλή αγάπη στον τραπεζικό λογαριασμό του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων για την υλοποίηση του έργου μας.
Το έργο ολοκληρώθηκε και το παραδίδουμε προς χρήση σε μια δύσκολη περίοδο. Όλοι ελπίζουμε σύντομα να ξεπεράσουμε τα προβλήματα του COVID 19 και τα παιδιά μας να μπορέσουν να χαρούν και πάλι το σχολείο τους με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του νηπιαγωγείου Απολλωνίας Σίφνου

Ο Πρόεδρος

Σάρδης Φραντζέσκος