Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

Δήμος Σίφνου : Εταιρία Κοινωνικής Μέριμνας Σίφνου – Αποστολή με ατομικά είδη προστασίας και τρόφιμα στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας

ΔΗΜΟΣ ΣΙΦΝΟΥ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΣΙΦΝΟΥ

Σίφνος, 15.10.2020

 
Την Τρίτη 13.10.2020 απεστάλησαν στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας δέματα με ατομικά είδη προστασίας και τρόφιμα, που συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλία της Εταιρείας Κοινωνικής Μέριμνας  Σίφνου.
Είναι εξαιρετικά συγκινητική και συγχρόνως εντυπωσιακή η γενναιόδωρη και απλόχερη προθυμία μεγάλου αριθμού συμπατριωτών μας να βοηθήσουν και να συμβάλουν στο μέτρο των δυνατοτήτων τους στην ανακούφιση των πληγέντων.
Στους σημερινούς δύσκολους και σκληρούς καιρούς, τέτοιες αφειδώλευτες προσφορές υποδηλώνουν και αποδεικνύουν ότι οι Σιφνιοί διατηρούν ατόφια την ευαισθησία, την ανθρωπιά και την ανιδιοτέλεια των συναισθημάτων.
Ευχόμαστε από καρδιάς οι συνάνθρωποί μας στην Καρδίτσα να μπορέσουν να σταθούν όρθιοι και δημιουργικοί γρήγορα και να καταστήσουν την πόλη, τα χωριά και τα σπιτικά τους καλύτερα από πριν.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τη ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Σίφνου για τη δωρεάν μεταφορά των δεμάτων και το ΙΔΡΥΜΑ ΠΡΟΚΟΥ για τη διευκόλυνση της συγκέντρωσης των προσφερθέντων ειδών και ευχόμαστε να είμαστε και εμείς, δωρητές ή μη, υγιείς και πάντα πρόθυμοι για βοήθεια!
 

Για το Δ.Σ. της Εταιρείας Κοινωνικής Μέριμνας Σίφνου

Η Πρόεδρος

Κατερίνα Ραφελέτου – Κοντού