Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

Δήμος Σίφνου : Ευχαριστήρια Επιστολή προς την κυρία Μαρία Παππού – Βερνίκου – Ευγενίδη

  • Αρχική
  • Γραφείο Τύπου
  • Δήμος Σίφνου : Ευχαριστήρια Επιστολή προς την κυρία Μαρία Παππού – Βερνίκου – Ευγενίδη

Αγαπητή κυρία Μαρία Παππού – Βερνίκου – Ευγενίδη,
 
Για πολλοστή φορά σας απευθύνουμε ένα εγκάρδιο “ευχαριστώ” για την άοκνη φροντίδα που εμπράκτως επιδεικνύετε για τη συντήρηση και τον εξωραϊσμό χώρων και κτισμάτων στο νησί μας.
Εξαίρετο δείγμα της γενναιοδωρίας σας είναι η ανάπλαση του χώρου όπου βρίσκεται η προτομή του αξέχαστου συζύγου σας και ευεργέτου της Σίφνου Νικολάου Βερνίκου – Ευγενίδη.
Η επιλογή των φυτών, η αισθητικά άψογη φύτευσή τους, ο ιδιαίτερα επιμελημένος φωτισμός  και οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου συνολικά, έδωσαν ένα καλόγουστο και ποιοτικό αποτέλεσμα, που συστοιχίζεται αρμονικά με τη λιτή παρουσία της προτομής και δημιουργεί ευχάριστη εντύπωση στους επισκέπτες του πανέμορφου Αρτεμώνα, γενέθλιου χωριού του συζύγου σας.
Είμαστε σίγουροι ότι η ψυχή του αείμνηστου συζύγου σας θα αγάλλεται γιατί συνεχίζετε αδιάλειπτα, ακόμα και στους μίζερους καιρούς που ζούμε, να δηλώνετε με πράξεις, σεμνά και χαμηλόφωνα, την αγάπη σας για τη Σίφνο, που έγινε και η δικιά σας πατρίδα.
Eπιτρέψτε μας ακόμα να απευθύνουμε για την πολύτιμη, όπως πάντα, συνεργασία, ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον αξιέπαινο συνεργάτη σας και αγαπημένο φίλο  κ. Βίκτωρα Μαυρογιάννη. Η συνέπεια και η υπευθυνότητά του σε οτιδήποτε αναλαμβάνει είναι υποδειγματική και η συνεργασία μαζί του εξαιρετικά αποτελεσματική!
Εκ μέρους όλων μας,  του Προέδρου και των μελών της Κοινότητας Αρτεμώνα και του Δημοτικού Συμβουλίου, ένα μεγάλο «ευχαριστώ» εκ βάθους καρδιάς!

Με αγάπη & σεβασμό,

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΦΝΟΥ

 

ΜΑΡΙΑ ΕΜΜ. ΝΑΔΑΛΗ