Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

Δήμος Σίφνου : Ένα εγκάρδιο καί θερμό "Ευχαριστώ" στο 'Ιδρυμα στήριξης του Π.Π.Ι. Σίφνου "Σωτήρης Τριαντάφυλλος"

  • Αρχική
  • Γραφείο Τύπου
  • Δήμος Σίφνου : Ένα εγκάρδιο καί θερμό "Ευχαριστώ" στο 'Ιδρυμα στήριξης του Π.Π.Ι. Σίφνου "Σωτήρης Τριαντάφυλλος"

ΔΗΜΟΣ ΣΙΦΝΟΥ

 
ΕΝΑ ΕΓΚΑΡΔΙΟ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ Π.Π.Ι. ΣΙΦΝΟΥ «ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ»
 
Ένα εγκάρδιο και θερμό «ευχαριστώ» απευθύνει ο Δήμος Σίφνου στο Ίδρυμα Στήριξης του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Σίφνου «Σωτήρης Τριαντάφυλλος» για τη συνεχή και άοκνη προσπάθεια που καταβάλλει για να καλύψει με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό το Ιατρείο και να συνδράμει το ιατρικό, νοσηλευτικό και εργαστηριακό προσωπικό στην απαιτητική άσκηση του λειτουργήματός του.
Ιδιαιτέρως σήμερα που το Ιατρείο μας βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα και διαρκή εγρήγορση λόγω της εν δυνάμει απειλής του Covid_19, η αγορά και η προσφορά φορητού αναπνευστήρα από το Ίδρυμα επιβεβαιώνει, για μια ακόμη φορά, την ουσιαστική και έμπρακτη μέριμνά του για τη στήριξη του τομέα της υγείας στο νησί μας, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του.
Παράλληλα, ο Δήμος Σίφνου οφείλει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους δωρητές που προσφέρουν με αγάπη στο Ίδρυμα και κατ’ επέκταση στο Ιατρείο μας και τα ονόματά τους δημοσιοποιούνται κάθε φορά με μέριμνα του Ιδρύματος. Με τις δωρεές τους παρέχουν τη δυνατότητα στο Ίδρυμα να αγοράζει αναλώσιμα, να καλύπτει πολλές λειτουργικές ή άλλες ανάγκες (π.χ. κατασκευή στεγάστρου για την προστασία του ασθενοφόρου) και φυσικά να ανανεώνει για τρίτη συνεχή χρονιά τη σύμβαση με ιδιωτική εταιρεία για την αεροδιακομιδή ασθενών. Στην τελευταία περίπτωση και για την ιδιαίτερη συμβολή της στη διαδικασία της ανανέωσης του συμβολαίου αλλά και στην κινητοποίηση πολλών ακόμα συμπατριωτών μας οφείλουμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά τη συμπατριώτισσά μας κα Σοφία Σιαφάκα, και φυσικά όλους όσοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συνέδραμαν μέσω της διοργάνωσης -το 2019- της έκθεσης «Το ωραίο νησί» στη συγκέντρωση του ποσού για τη σύναψη της νέας σύμβασης (τα ονόματα όλων αναφέρονται στο από 10.5.2020 αναλυτικό δελτίο τύπου του Ιδρύματος).
 
Αναμφισβήτητα, το Ίδρυμα Στήριξης του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου, από την ίδρυσή του έως σήμερα, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στα θέματα υγείας του νησιού μας και, χάρη στη χρηστή διαχείριση και στην καλή συνεργασία με τους φορείς, έχει δικαιώσει και δικαιώνει τους λόγους που το δημιούργησαν.
Ευχή και προσδοκία να συνεχίσει, με την υποστήριξη όλων μας και του Δήμου φυσικά, το αξιόλογο κοινωνικό και ανθρωπιστικό του έργο.
Το ειλικρινές «ευχαριστώ» από το Δήμο Σίφνου είναι η ελάχιστη ανταμοιβή της προσφοράς του!
 
Σίφνος, 20.08.2020