Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

Δήμου Σίφνου: Επισήμανση για την τήρηση ατομικών μέτρων προστασίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας

ΔΗΜΟΣ ΣΙΦΝΟΥ
Αγαπητές φίλες και φίλοι,
Ο Δήμος Σίφνου, ο Σύλλογος Επαγγελματιών, Εμπόρων και Επισιτισμού και ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Σίφνου επισημαίνουν για ακόμα μια φορά την ανάγκη τήρησης των ατομικών μέτρων προστασίας που αρμοδίως έχουν ανακοινωθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας και για τον περιορισμό της διασποράς του ιού καθώς και την ανάγκη πιστής εφαρμογής σε όλους τους επαγγελματικούς κλάδους των οδηγιών που προβλέπονται από τα πρωτόκολλα.
Χωρίς διάθεση εφησυχασμού, χωρίς διάθεση διασποράς πανικού, επισημαίνουμε ότι, λόγω της περιόδου, της μετακίνησης μεγάλου αριθμού επισκεπτών και της έντονης δραστηριοποίησης τόσων ανθρώπων στον τομέα του τουρισμού, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΠΙΣΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ! Σε κάθε περίπτωση οι φορείς ενεργούν συντονισμένα, ο καθένας στο πλαίσιο των νόμιμων αρμοδιοτήτων του, και με τη διακριτικότητα που επιβάλλεται!
Για οποιοδήποτε ζήτημα σχετικό με την ανακοίνωσή μας μπορείτε να απευθύνεστε στον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Ζαμπέλη, αρμόδιο σε θέματα πολιτικής προστασίας (τηλ. 6980975514). Επίσης, αν υπάρχουν απορίες που συνδέονται με τη λειτουργία επιχειρήσεων, μπορείτε να απευθύνεστε στους Προέδρους των επαγγελματικών φορέων (Για το Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων: στην Πρόεδρο κα Μόσχα Διαρεμέ, τηλ.: 6936209451 / Για το Σύλλογο Επαγγελματιών: στον Πρόεδρο κ. Θεόδωρο Πολενάκη, τηλ.: 6972540695).
Σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη συνεργασία στην τήρηση των μέτρων!
Σίφνος, 16.08.2020