Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

Ανακοίνωση Δήμος Σίφνου – Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Σίφνου

ΔΗΜΟΣ ΣΙΦΝΟΥ
 
ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΙΦΝΟΥ
 
Συμμεριζόμενοι τη δικαιολογημένη ανησυχία όλων, υπενθυμίζουμε ότι οι ανακοινώσεις που αφορούν στην πορεία – παρουσία του Covid-19 ανά την επικράτεια εκδίδονται με ευθύνη του ΕΟΔΥ και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Κατά συνέπεια, η όποια ενημέρωση για επιβεβαιωμένα ή μη κρούσματα στο νησί μας υπάγεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στην αρμοδιότητα των ανωτέρω φορέων.
 
Επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά ότι είναι ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ -κατοίκων, επισκεπτών και εργαζομένων- να ακολουθούμε τις συστάσεις του ΕΟΔΥ, της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας και των αρμόδιων επιστημόνων, να τηρούμε τα επίσημα μέτρα προστασίας, να φορούμε μάσκα όπου αυτή επιβάλλεται, να κρατάμε τις αποστάσεις και γενικά να λειτουργούμε με τη σκέψη ότι όλοι μπορεί να είμαστε ασυμπτωματικοί φορείς και επομένως εν δυνάμει μεταδότες του ιού.
 
Η αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής, η αποφυγή συγχρωτισμού και η αυξημένη προσοχή είναι ο μόνος τρόπος για τον περιορισμό της διασποράς.
 
Συνιστούμε ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ & ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!
 
Σίφνος, 13.8.2020
 
 

Η Δήμαρχος Σίφνου  

Μαρία Εμμ. Ναδάλη  

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας  

Δημήτρης Ι. Ζαμπέλης  

Ο Προϊστάμενος του Π.Π.Ι. Σίφνου  

Σπύρος Ρουπακιώτης     

.