Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

Δωρεά Ιδρύματος Ευγενίδου στο Π.Π.Ι.Σίφνου

PPI Sifnou Dimos

ΔΗΜΟΣ ΣΙΦΝΟΥ
 
ΔΩΡΕΑ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ
 
Με πολλή χαρά ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι το Ίδρυμα Ευγενίδου, σε συνέχεια της προσφοράς του για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού, ανταποκρίθηκε άμεσα σε κοινό αίτημα του Δήμου και του Π.Π.Ι. Σίφνου και προχωρά στη δωρεά προς το Ιατρείο μας ενός αυτόματου μοριακού αναλυτή GeneXpert ΙV δύο ενεργών θέσεων. Η δωρεά αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά δωρεών που κατά καιρούς έχει προσφέρει το Ίδρυμα Ευγενίδου προς εξυπηρέτηση ποικίλων αναγκών του νησιού μας.
 
Ο συγκεκριμένος μοριακός αναλυτής πραγματοποιεί αυτοματοποιημένη μοριακή εξέταση για την ποιοτική ανίχνευση του SARS-COV-2 και παρέχει τη δυνατότητα να εκτελεί δυο τεστ συγχρόνως καθώς και τη δυνατότητα αυθημερόν αποτελεσμάτων για ηπατίτιδα, HIV, ιό γρίπης Α και Β κ.ά. Επίσης, μαζί με το μοριακό αναλυτή το Ίδρυμα Ευγενίδου θα προσφέρει 100 τεστ SARS-COV-2 και 120 συλλέκτες συλλογής δείγματος. Να αναφέρουμε ότι η αξία της συνολικής δωρεάς ανέρχεται στο ποσό των 29.000,00€.
 
Είναι προφανές ότι το νησί μας για μια ακόμα φορά γίνεται αποδέκτης του έμπρακτου ενδιαφέροντος του Προέδρου του Ιδρύματος Ευγενίδου, συμπατριώτη μας κ. Λεωνίδα Δημητριάδη – Ευγενίδη, και του Διοικητικού Συμβουλίου και μέσω της δημοτικής αρχής εκφράζει τις ειλικρινείς και εγκάρδιες ευχαριστίες του.
Σίφνος, 7.7.2020
 
Η Δήμαρχος Σίφνου
Μαρία Εμμ. Ναδάλη
 
Ο Προϊστάμενος του Π.Π.Ι. Σίφνου
Σπύρος Ρουπακιώτης

.