Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ – ΠΟΡΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ (από 22/6)

Αγαπητές φίλες,

Αγαπητοί φίλοι,                                                                

Θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι το πρόγραμμα των εργασιών αύριο, Δευτέρα 22.6.2020, διαμορφώνεται όπως παρακάτω:  

  • Θα εκτελεστούν εκσκαφές για κάθετες τομές στο τμήμα του δρόμου από το Ίδρυμα Πρόκου με κατεύθυνση προς Αράδες. Οι εργασίες θα αρχίσουν μετά τα πρωινά σχολικά δρομολόγια. Ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός έως το απόγευμα της ίδιας μέρας. Για την Τρίτη 23.6.2020 θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση (ανάλογα με την πορεία των εργασιών).
  • Θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί η επίστρωση σκαμμάτων με ασφαλτόμιγμα στο τμήμα του δρόμου από το ύψος του ξενοδοχείου «ΑΡΤΕΜΩΝ» έως την κεντρική πλατεία του Αρτεμώνα.
  • Παράλληλα, θα εκτελεστούν εργασίες διαμόρφωσης “σκάφης” και επίστρωσης με ασφαλτόμιγμα από το γεφυράκι του Αϊ Νικόλα της Πηγής με κατεύθυνση προς Καμάρες.
  • Οι εργασίες τοποθέτησης της οπτικής ίνας θα συνεχιστούν στο δρόμο του Κάστρου. Οι εργασίες δε θα εμποδίζουν τη διέλευση των οχημάτων, ωστόσο, είναι πιθανόν να χρειαστεί λίγη ώρα αναμονής.
  • Τέλος, συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου του Πλατύ Γιαλού (στη θέση «Φιδωπός»).

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Η κίνηση των τροχοφόρων να γίνεται με ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ στα σημεία του οδικού δικτύου στα οποία εκτελούνται εργασίες.

Σας ευχαριστούμε!

Σίφνος, 21.06.2020