Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

Sifnos Asfaleis

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΙΦΝΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ

Αγαπητές & αγαπητοί συμπολίτες μας,

Τώρα που αρχίζουν, σε όλη τη χώρα, σταδιακά να αποσύρονται τα μέτρα προφύλαξης από τον κορωνοϊό, προτεραιότητά μας αποτελεί η συνεχής, σωστή και έγκυρη ενημέρωσή σας για τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσουμε ΜΑΖΙ, μέχρι να επανέλθουμε στην προ πανδημίας κανονικότητα.

Στο πνεύμα αυτό, θα πρέπει να συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε τα μέτρα δημόσιας υγείας, όπως αυτά διατυπώνονται από την επιστημονική ομάδα του ΕΟΔΥ και την Πολιτική Προστασία.

Ας επιδείξουμε, όπως και στην περίοδο του περιορισμού των μετακινήσεων, συνέπεια και υπευθυνότητα!

Μέσα από αυτή την επικοινωνία, Δήμος και δημότες θεωρούμε ότι ερχόμαστε πιο “κοντά”.

Ευχαριστούμε όλους & όλες που κρατήσατε τη Σίφνο ανέγγιχτη από τον ιό!

Σας ευχαριστούμε για τη συνέπεια που δείξατε όλο αυτό το διάστημα!

  • Εσάς, τους μόνιμους κατοίκους!
  • Τους γιατρούς και το υγειονομικό προσωπικό του νησιού μας!
  • Τους ιδιοκτήτες & υπαλλήλους στις επιχειρήσεις τροφοδοσίας!    
  • Τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, καθηγητές, δασκάλους, νηπιαγωγούς, που παρέμειναν στο νησί, μακριά από τις οικογένειές τους, αν και μεσολάβησαν ημέρες γιορτών!
  • Τους αστυνομικούς και λιμενικούς, που μας υποστήριξαν και ακούραστα μας βοήθησαν για την τήρηση των μέτρων σ’ αυτές τις δύσκολες μέρες της πανδημίας!
  • Τους κληρικούς, που προστάτευσαν τους πιστούς, κρατώντας ωστόσο τις εκκλησίες μας “ζωντανές” κατά τις ημέρες του Πάσχα!
  • Τους συλλόγους και τοπικούς φορείς για τη συστηματική συνεργασία!  
  • Τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που, αδιαφορώντας για το κόστος, διατήρησαν τα δρομολόγιά τους για να έχουμε επάρκεια αγαθών και να μην αισθανόμαστε απομονωμένοι!
  • Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για την άμεση ανταπόκρισή τους στην ανάγκη δημοσιοποίησης των ανακοινώσεών μας!  

    Ευχαριστούμε όλους εσάς, συμπατριώτες και φίλους, που κρατηθήκατε μακριά από το αγαπημένο μας νησί, ακολουθώντας τις οδηγίες και τις εκκλήσεις μας, που από ανάγκη και, παρά τη θέλησή μας, σας απευθύναμε.

Φίλες & φίλοι, 

Κρατήσαμε τη Σίφνο μακριά από τον κορωνοϊό, σε αυτή τη δύσκολη για όλους περίοδο, και έτσι θα υποδεχθούμε τους φίλους του νησιού μας για να απολαύσουν άφοβα  & με ασφάλεια τις διακοπές τους! 

Φίλες & φίλοι,

Είναι προσωπική πλέον η ευθύνη, και δική μας και των επισκεπτών, ώστε να σταθούμε υπεύθυνα στο δύσκολο καλοκαίρι που έρχεται, γνωρίζοντας ότι η τύχη όλων είναι κοινή. 

Οι συνολικές προσπάθειες που όλοι ΜΑΖΙ  καταβάλαμε αυτή την περίοδο για την προστασία του νησιού μας και την υγεία των συμπολιτών μας θα πρέπει να συνεχιστούν! Έτσι όλοι ΜΑΖΙ θα τα καταφέρουμε!

Σας ευχαριστούμε!

.