Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ: ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Dimos Ektelesi Ergon

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Λόγω απρόβλεπτων καθυστερήσεων στις εργασίες που εκτελούνται στα διάφορα σημεία του οδικού δικτύου, σας γνωρίζουμε ότι:

  • Θα παραμείνει κλειστό και σήμερα, Τρίτη 5.5.2020, το τμήμα του δρόμου από την πλατεία Μακράκη έως τη στάση “Αράδες” (απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Στυλιανού). Τα οχήματα από και προς το Βαθύ θα εξυπηρετούνται από την παρακαμπτήριο οδό της Απολλωνίας.
  • Δε θα ξεκινήσουν σήμερα οι εργασίες για την κατασκευή των κάθετων τομών στο χώρο έξω από το Ίδρυμα Πρόκου. Επομένως, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά.  Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 6 ή την Πέμπτη 7 Μαΐου. Θα ενημερωθείτε σχετικά με νεότερη ανακοίνωσή μας.

Επίσης:

  • Συνεχίζονται και σήμερα, Τρίτη 5 Μαΐου, οι εργασίες για την τοποθέτηση καταθλιπτικού αγωγού στο Κάτω Πετάλι, στο τμήμα του δρόμου από τις «Βαλανιές» και με κατεύθυνση προς την Απολλωνία. Η κίνηση των τροχοφόρων θα γίνεται κανονικά, ωστόσο είναι πιθανόν να απαιτείται λίγος χρόνος αναμονής για τα διερχόμενα οχήματα.

Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναστάτωση που πιθανόν προκαλείται από την τροποποίηση του προγράμματος. Η τροποποίηση οφείλεται στη φύση των εργασιών και σε δυσκολίες που δεν είναι δυνατόν να προβλεφθούν.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε περαιτέρω διευκρινίσεις, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Κ. Γεωργούλη, στο τηλ. 6984617653.

Ευχαριστούμε για την καλή συνεργασία!

Σίφνος, 4.5.2020

.