Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 04.05.2020

Dimos Ektelesi Ergon

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Σας ενημερώνουμε για το πρόγραμμα εργασιών κατασκευής των δικτύων αποχέτευσης, το οποίο από τη Δευτέρα 4 Μαΐου διαμορφώνεται όπως παρακάτω: 

  • Τη Δευτέρα 4 Μαΐου θα παραμείνει κλειστό το τμήμα του δρόμου από τη διασταύρωση του δρόμου “Αράδες – Βαθύ” έως τη στάση που βρίσκεται απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Στυλιανού. Τα οχήματα από και προς το Βαθύ θα εξυπηρετούνται από την παρακαμπτήριο οδό της Απολλωνίας.

Επίσης:

  • Τη Δευτέρα 4 Μαΐου θα ξεκινήσουν στο Κάτω Πετάλι εργασίες για την τοποθέτηση καταθλιπτικού αγωγού στο τμήμα του δρόμου έξω από το εστιατόριο «Κελάρι» (με κατεύθυνση προς την Απολλωνία). Η κίνηση των τροχοφόρων θα γίνεται κανονικά, ωστόσο είναι πιθανόν να απαιτείται λίγος χρόνος αναμονής για τα διερχόμενα οχήματα.

Τέλος:

  • Από την Τρίτη 5 Μαΐου θα ξεκινήσουν οι εργασίες για τις κάθετες τομές, στο χώρο έξω από το Ίδρυμα Πρόκου (με κατεύθυνση προς τον Αρτεμώνα). Για τις ανάγκες των εργασιών ο δρόμος θα παραμένει κλειστός για τη διέλευση όλων των οχημάτων από τις 8:00 το πρωί ως τις 18:00 περίπου το απόγευμα.

Κατά τις ημέρες εκτέλεσης των εργασιών, τα δρομολόγια των λεωφορείων από τον Αρτεμώνα θα εκτελούνται μόνον το πρωί, ενώ τα υπόλοιπα θα εκτελούνται σύμφωνα με το ισχύον πρόγραμμα, αλλά με αφετηρία την Απολλωνία.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε περαιτέρω διευκρινίσεις, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Κ. Γεωργούλη, στο τηλ. 6984617653.

Επαναλαμβάνουμε την παράκλησή μας:

  • να μη σταθμεύετε τα οχήματά σας κατά μήκος των δρόμων στους οποίους εκτελούνται ή έχουν εκτελεστεί εργασίες και υπάρχουν επιχωματωμένα σκάμματα,
  • οι οδηγοί οχημάτων και δικύκλων να διέρχονται από τα συγκεκριμένα σημεία με χαμηλή ταχύτητα και αυξημένη προσοχή!

Ευχαριστούμε για την κατανόηση & την καλή συνεργασία!

Σίφνος, 2.5.2020

.