Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ κ. ΛΕΩΝΙΔΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ – ΕΥΓΕΝΙΔΗ & ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.

Στις δύσκολες μέρες που διανύουμε μια ιδιαίτερα σημαντική προσφορά έρχεται να φέρει χαμόγελα χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας!

Η πολύτιμη χορηγία του Ιδρύματος Ευγενίδου, με το οποίο το νησί μας έχει την ιδιαίτερη τύχη και τιμή να συνδέεται, θα καλύψει βασικές ανάγκες τεχνολογικού εξοπλισμού του Δημοτικού Σχολείου Σίφνου, με τη δωρεά σταθερών ηλεκτρονικών υπολογιστών, laptops, projectors, φωτοτυπικού μηχανήματος και εκτυπωτών!

 Ιδιαίτερη, επίσης χαρά, προσφέρει σε όλους μας η εκφρασμένη διάθεση του Ιδρύματος για τη συνεργασία της Bιβλιοθήκης του Σχολείου με τη Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου! 

H ευγνωμοσύνη όλων μας ας είναι ένα μνημόσυνο αγάπης προς τον αείμνηστο ευπατρίδη Νικόλαο Βερνίκο – Ευγενίδη, που στις 14 Απριλίου 2020, ημέρα υποβολής και έγκρισης σχετικού αιτήματος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, συμπληρωνόταν 100 χρόνια από τη γέννησή του. Η Σχολική Επιτροπή σε επόμενη συνεδρίασή της θα υποβάλει πρόταση για την απόδοση του ονόματος του αλησμόνητου συμπατριώτη μας Νικολάου Βερνίκου – Ευγενίδη στην Αίθουσα Πληροφορικής και στη Bιβλιοθήκη του Δημοτικού Σχολείου Σίφνου. 

Εκ μέρους όλων, απευθύνουμε θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες στο Ίδρυμα Ευγενίδου, στο δραστήριο Πρόεδρό του κ. Λεωνίδα Δημητριάδη Ευγενίδη και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη γενναιόδωρη προσφορά τους, μαζί με την ευχή για υγεία, δύναμη και ευόδωση των κοινωφελών σκοπών του Ιδρύματος!
Σίφνος, 15/4/2020.

Η Δήμαρχος Σίφνου
Μαρία Εμμ. Ναδάλη
 

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σίφνου
Μανώλης Λεμπέσης