Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

Ευχαριστήρια Ανακοίνωση

.jpg

ΔΗΜΟΣ  ΣΙΦΝΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Απευθύνουμε ένα ειλικρινές και εγκάρδιο «ευχαριστώ» στα διαγνωστικά εργαστήρια με την επωνυμία Clinitest του κ. Ιωάννη Κλεινάκη  για την προσφορά δέκα τεστ αντισωμάτων για ανίχνευση του κορωνοϊού καθώς και για την εκφρασμένη πρόθεσή του να προσφέρει και άλλα, σε περίπτωση που θα υπάρξει ανάγκη. 

Επίσης, εκατόν δέκα χειροποίητες μάσκες για τις ανάγκες του Δήμου Σίφνου κατασκεύασε η ομάδα ραπτικής του Συλλόγου Γυναικών Σίφνου «Το Σμάρι».  Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στο Δ.Σ. του Συλλόγου, στα μέλη της ομάδας ραπτικής, στις κυρίες Άννα Ζάρος, Αναστασία Δόση, Άννα Κορακή & Κυριακή Τζελέπη, που έραψαν τις μάσκες, στην κα Ελένη Ιορδανίδου και στον κ. Βαγγέλη Κόμη, που πρόσφεραν τα υφάσματα.

Θερμότατες ευχαριστίες οφείλουμε ακόμα στον κ. Κωνσταντίνο  Αγγελετάκη και στην εταιρεία ELMO city,  που, πέρα από την προσφορά πολύτιμου υλικού στο Ιατρείο μας, όπως ήδη έχει ανακοινώσει η Επιτροπή Στήριξης “Σωτήρης Τριαντάφυλλος”, απέστειλε 2.000 τεμάχια νοσηλευτικών μασκών για τις ανάγκες του Δήμου μας.

Μάσκες για την κάλυψη των πρώτων αναγκών που παρουσιάστηκαν πρόσφερε και ο συμπατριώτης μας κ. Σπύρος Καργιός.  

Στις δύσκολες μέρες που διανύουμε τέτοιες χειρονομίες στέλνουν ελπιδοφόρα μηνύματα αλληλεγγύης στους κατοίκους του νησιού μας!      

Σίφνος, 8.4.2020

.