Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

ΚΙΝΗΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ – ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ & ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

iatros doctor

Από τις Κινητές Ιατρικές Μονάδες (KIM) που επισκέφτηκαν το νησί μας τον προηγούμενο Δεκέμβριο και προσέφεραν δωρεάν υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους της Σίφνου, λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

“Αγαπητοί φίλοι/ες, Το Εθνικό Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας – Κινητές Ιατρικές Μονάδες (KIM), στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης για την καταπολέμηση διασποράς του Κορωνοϊού SARS-Cov-2 και της νόσου COVID-19 και τηρώντας τα μέτρα που ανακοινώνονται καθημερινά από το Υπουργείο Υγείας, τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας και την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, αναστέλλει προσωρινά τις αποστολές.

Η ομάδα των Κινητών Ιατρικών Μονάδων (KIM) μάχεται καθημερινά στην 1η γραμμή προσφέροντας την επιστήμη της ιατρικής στην υπηρεσία της φιλανθρωπίας για την υγεία όλων μας.

Παράλληλα και έχοντας χτίσει μία σχέση έξι (6) ετών, αμοιβαίας εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης, θα συνεχίσουμε να σας στηρίζουμε και στη διάρκεια που δεν το επιτρέπουν οι συνθήκες να είμαστε κοντά σας με τη φυσική μας παρουσία.

Το αίσθημα της ανιδιοτελούς προσφοράς είναι η πυξίδα μας και μας οδηγεί στη σκέψη πως από το ελάχιστο μπορεί κανείς να φτάσει στο μέγιστο.

Συναισθανόμαστε την αγωνία σας και σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία βρισκόμαστε σε πλήρη επαγρύπνηση, ώστε να μεταλαμπαδεύσουμε την εμπειρία και τις γνώσεις μας.

Ως εκ τούτου, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, να ενημερώνεστε έγκυρα και έγκαιρα, να θέτετε τα ερωτήματα σας, ώστε να λάβετε όποια πληροφορία χρειάζεστε από το άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό είτε τηλεφωνικά, είτε διαδικτυακά, είτε ακόμη και με τηλεδιασκέψεις, όπου αυτό είναι εφικτό.

 Επικοινωνείτε μαζί μας στο:

  • e-mail: info@mmu.gr
  • τηλ.: 2102447694, 08:00 -16:00
  • κιν.: 6951937521, 16:00 – 20:00

Ευχή όλων μας, και μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν, να είμαστε πάλι δίπλα σας προσφέροντας με απαράμιλλη συνέπεια και αφοσίωση υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας.

Γι’ αυτό δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν.

” Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας τόσο στα στελέχη των Κινητών Ιατρικών Μονάδων, όσο και σε όλους ανεξαιρέτως τους φορείς που στηρίζουν το πρόγραμμα, για τη γενικότερη ανθρωπιστική και κοινωνική προσφορά τους, αλλά και για τη συγκεκριμένη δράση, που παρέχει σε κάθε πολίτη τη δυνατότητα επικοινωνίας με το επιστημονικό προσωπικό των Μονάδων, σε αυτές τις τόσο δύσκολες για όλους μας στιγμές.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες λειτουργούν:

  • με Φορέα Υλοποίησης: Αναγέννηση & Πρόοδος
  • με αποκλειστική δωρεά: ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Υπό την επιστημονική αιγίδα:

  • του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Α΄ Ορθοπαιδική Κλινική, Ιατρική Σχολή
  • Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ»),
  • του Υπουργείου Υγείας
  • της Ανώνυμης Εταιρείας Μονάδων Υγείας Α.Ε.

Σίφνος, 5 Απριλίου 2020

.