Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

Ευχαριστήριο του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Κέντρου Σίφνου «Μαριάνθη Σίμου»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Μετά της δημοσίευσης αυτής, επιθυμούμε να εκφράσουμε και δημόσια τις πιο ειλικρινείς μας ευχαριστίες στο προηγούμενο Δ.Σ. με Πρόεδρο τον κ Βασίλη Φρ. Ψαθά, καθώς και στα -2- προηγηθέντα συμβούλια με Προέδρους την κα Ρόνια Μαν. Αναστασιάδη και Νίκο Νικ. Κακάκη. Είναι οι συμπολίτες μας που έθεσαν τις βάσεις για την καλή πορεία των εργασιών του Πολιτιστικού Κέντρου.

Χωρίς τη δική τους ανιδιοτελή προσφορά δεν θα μπορούσαμε εμείς σήμερα να προχωρήσουμε στα έργα του προγραμματισμού μας.

Η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο έχει να κάνει με πρόσωπα, όχι με ιδεολογήματα ή ορθολογιστικές αναλύσεις, που παραμένουν απρόσωπες.

Ο καθένας με τον τρόπο του και όλοι μαζί αξίζει να στηρίζομε αυτό το μοναδικό για τη Σίφνο τοπόσημο, το Πολιτιστικό μας Κέντρο.

Η Σίφνος διαθέτει πολλά από αυτά που απαιτούνται για να προχωρά και να βγαίνει μπροστά ως νησί που αξίζει σ’εμάς και στα παιδιά μας. Αρκεί ίσως οι επιλογές μας να αποβλέπουν στο γενικό καλό.

Οι καιροί είναι ιδιαιτέρως χαλεποί. Όμως, ακόμα και μέσα από τις πιο δυσχερείς καταστάσεις, μπορεί να αναδύεται η Σίφνος της προόδου, της υπευθυνότητας, της ανθρωπιάς.

Η Σίφνος της συνοχής και της ευημερίας, σ΄ένα κόσμο πιο πολιτισμένο, πιο δίκαιο, πιο ανθρώπινο.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του “Πολιτιστικού Κέντρου Σίφνου-Μαριάνθη Σίμου”

Ο Πρόεδρος 
Γιώργος Νίκου Θεοδώρου

Ο Αντιπρόεδρος
Αντώνης Ελ. Κορακής