Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ

iatros doctor

Θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι με την από 11.2.2020 απόφαση του Διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς & Αιγαίου, αποφασίστηκε η μετακίνηση στο Περιφερειακό Ιατρείο Σίφνου του παιδιάτρου κ. Ιωάννη Παπανδρέου, Επιμελητή Α΄ Παιδιατρικής του Γ.Ν. Πειραιά “Τζάνειο”, για το διάστημα από τις 12.2.2020 έως τις 16.2.2020. Επίσης, από σήμερα (12.2.2020) έως τις 19.2.2020 θα βρίσκεται στο Π.Π.Ι. Σίφνου ο αγροτικός ιατρός κ. Νέστορας Κρυσταλλίδης, ο οποίος μετακινήθηκε στη Σίφνο από το Κέντρο Υγείας Μυκόνου.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς & Αιγαίου και ιδιαιτέρως το Διοικητή κ. Χρήστο Ροϊλό και τον Υποδιοικητή κ. Περικλή Αλεβίζο για την άμεση αντίδρασή τους και κυρίως για τη θετική διάθεσή τους να “σκύψουν” πάνω στα προβλήματα της υγείας στο νησί μας και να δώσουν λύσεις.

Μέσα από τις προσωρινές μετακινήσεις των δύο ιατρών, που επιτρέπονται με σχετικά απλές και άμεσες διαδικασίες, καθώς και από την καθημερινή επικοινωνία της 2ης Υ.Π.Ε. με το Δήμο μας “διαβάζουμε” την επιθυμία των υπευθύνων της αρμόδιας Υγειονομικής Περιφέρειας να συστηματοποιήσουν την προσπάθεια για την εξεύρεση μόνιμων λύσεων στα χρόνια προβλήματα υγείας, τις οποίες φυσικά δε θα σταματήσουμε να επιδιώκουμε και να διεκδικούμε. Να ευχαριστήσουμε τους ιατρούς κ. Ιωάννη Παπανδρέου και κ. Νέστορα Κρυσταλλίδη, καθώς και τη Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Μυκόνου κα Ελένη Σαλάνη για τη θετική ανταπόκρισή τους στο σχετικό αίτημα της 2ης Υ.Π.Ε.

Στη μετακίνηση και φιλοξενία των ιατρών κατά το διάστημα της παραμονής τους στο νησί μας, συμβάλλουν το Ίδρυμα Στήριξης του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Σίφνου «Σωτήρης Τριαντάφυλλος» και η ZANTE FERRIES, τους οποίους επίσης ευχαριστούμε.

Σίφνος, 12.2.2020

.