Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

ΜΕΡΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ

Αγαπητοί φίλοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, για τη διευκόλυνση και επιτάχυνση των εργασιών κατασκευής των δικτύων αποχέτευσης αλλά και για την ασφάλεια πεζών και οχημάτων, κρίνεται απαραίτητη η διακοπή της κυκλοφορίας από αύριο, Πέμπτη 23 Ιανουαρίου, στο τμήμα της οδού από το πρατήριο υγρών καυσίμων της ΕΚΟ έως τo EΠΑ.Λ. 

Η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα εφαρμόζεται από τις 8:15 το πρωί (μετά τη διέλευση των λεωφορείων για τη μεταφορά των μαθητών προς τις σχολικές μονάδες) και θα ισχύει ως το απόγευμα (ώρα 17:00 περίπου).

Η εξυπηρέτηση των μετακινουμένων με οχήματα θα γίνεται από την παρακαμπτήριο.

Ειδικότερα για την εξυπηρέτηση των μαθητών:

-το πρωί η μεταφορά τους προς τα Σχολεία θα γίνεται κανονικά,

-το μεσημέρι η μεταφορά τους από τα Σχολεία θα γίνεται μέσω της παρακαμπτηρίου.

Οι μαθητές που διαμένουν στην Απολλωνία το μεσημέρι θα αποβιβάζονται στην κεντρική πλατεία, προκειμένου να κατευθύνονται στις οικίες τους από τον πεζόδρομο του Στενού.   

Τέλος, για τη διευκόλυνση των εργασιών παρακαλείσθε να μη σταθμεύετε τα οχήματά σας   στο τμήμα του δρόμου από το Ίδρυμα Πρόκου έως το ΕΠΑ.Λ.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε περαιτέρω διευκρινίσεις, παρακαλούμε να επικοινωνείτε  με τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Κ. Γεωργούλη, στο τηλ. 6984617653.

Ευχαριστούμε για την καλή συνεργασία!

Σίφνος, 22.1.2020