Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

Ενημέρωση για την έκδοση των λογαριασμών ύδρευσης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ 

Αγαπητοί συνδημότες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουν εκδοθεί και ήδη έχει ξεκινήσει η αποστολή των λογαριασμών ύδρευσης για όλους τους οικισμούς της Σίφνου, εκτός των οικισμών του Βαθιού, του Φάρου και της Χρυσοπηγής, για τους οποίους θα εκδοθούν τις επόμενες ημέρες. 

Όσοι από εσάς επιθυμείτε να εξοφλήσετε το λογαριασμό σας και πριν από την παραλαβή του ειδοποιητηρίου μπορείτε να προσέλθετε στην Υπηρεσία Εσόδων του Δήμου μας, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. 

Επιπλέον, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι η μέτρηση της κατανάλωσης νερού είναι η πρώτη για το οικονομικό έτος 2019 και να υπενθυμίσουμε ότι όσοι καταναλωτές έχουν εκκρεμότητες σε οφειλές από παρελθόντα οικονομικά έτη έχουν τη δυνατότητα να υπαχθούν σε ρύθμιση, κατόπιν αίτησής τους, η οποία μπορεί να υποβληθεί το αργότερο ως τις 31/12/2019. Μετά το πέρας της προθεσμίας αυτής και για όσους δεν υπαχθούν στη ρύθμιση, ο Δήμος μας θα προχωρήσει στη λήψη μέτρων είσπραξης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Σίφνου στα τηλέφωνα 2284360319 & 2284360320.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία!

Σίφνος, 5/11/2019