Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

Δωρεάν προληπτικός ελέγχος κύφωσης-σκολίωσης από τις 14-22 Αυγούστου 2023

                                                                  ΔΩΡΕΑΝ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

 

Ο Δρ. Παναγιώτης Διαρεμές θα προσφέρει δωρεάν προληπτικούς ελέγχους κύφωσης-σκολίωσης από τις 14-22 Αυγούστου σε μαθητές Ε’ & ΣΤ’ Δημοτικού, Γυμνασίου – Λυκείου, στους γονείς τους καθώς και σε ενήλικες με πρόβλημα στην σπονδυλική στήλη .

 

Σε ποιους απευθύνονται οι μετρήσεις:

Η εξέταση πραγματοποιείται σε μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου και παιδιά Δημοτικού, ύψους άνω του 1,10 μ. Παράλληλα την ειδική εξέταση μπορούν να κάνουν και οι γονείς – κηδεμόνες, καθώς και οποιοσδήποτε άλλος επιθυμεί. Προτεραιότητα δίνεται στα παιδία και σε όσους έχουν έντονο πόνο στη σπονδυλική τους στήλη.

 

Ραντεβού κατόπιν συννενοήσεως μέσω Mail  στο diaremespan@gmail.com ή στο 6937123555.

 

 

Ο Δρ. Παναγιώτης Διαρεμές είναι  ορθοπαιδικός και Διευθυντής της Μονάδας Ορθοπαιδικής Σπονδυλικής Στήλης της Πανεπιστημιακής Κλινικής της Φρανκφούρτης.

 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαϊδάρι Αττικής και μετά τις σπουδές στην Ιατρική του πανεπιστημίου Πατρών, ξεκίνησε την ειδικότητα του στην Γερμανία. Εκεί εκπαιδεύθηκε και εξειδικεύτηκε στην  Πανεπιστημιακή Κλινική Mainz στην ορθοπαιδική χειρουργική και ειδικότερα στην Συντηρητική και Χειρουργική Θεραπεία των Παθήσεων της σπονδυλικής στήλης. Από το 2014 έως σήμερα -αρχικά σαν επιμελητής και από το 2021 σαν διευθυντής- ασχολείται καθημερινά με  την θεραπεία των παθήσεων της σπονδυλικής στήλης και ειδικότερα με την ογκολογική χειρουργική και την χειρουργική θεραπεία της σκολίωσης και της κύφωσης .

 

Με εκτίμηση

Παναγίωτης Διαρεμές

.