Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

Πρακτικά εκλογής Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου & Μελών Οικονομικής Επιτροπής Σίφνου

 
ΘΕΜΑ 1: Εκλογή Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου για την περίοδο 09/01/2022 – 31/12/2023.
 
Στην Απολλωνία Σίφνου, σήμερα 09 Ιανουαρίου 2022, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00 π.μ., στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Στυλιανού Πρόκου «Η Αγία Αικατερίνη», συνήλθε σε ειδική, δια ζώσης συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο, κατόπιν της με αριθ. πρωτ.  26/4.09.2019 έγγραφης πρόσκλησης του πρώτου σε σταυρούς συμβούλου του συνδυασμού της Δημάρχου, κατά τις Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, κ. Γεωργίου Κων/νου Γεωργούλη.
 
Πριν από την έναρξη της συνεδρίασης αυτής ο Προεδρεύων Σύμβουλος διαπίστωσε ότι σε σύνολο δεκαεπτά (17) Δημοτικών Συμβούλων ήταν:
 
ΠΑΡΟΝΤΕΣ:                                                                                                                          ΑΠΟΝΤΕΣ:

  1. ΦΡΑΝΤΖΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ                         1. ΒΑΣΤΑΡΔΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΤΟΥ   ΙΩΑΝΝΟΥ
  2. ΠΟΔΟΤΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
  3. ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ ΘΑΛΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ                                   2.ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ  ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ
  4. ΧΡΥΣΙΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ
  5. ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ                      3.ΚΑΡΑΒΗ ΧΡΥΣΟΠΗΓΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
  6. ΡΑΦΕΛΕΤΟΥ-ΚΟΝΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ
  7. ΑΤΣΟΝΙΟΥ ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ                                         4.ΠΟΛΕΝΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  8. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  9. ΑΤΣΟΝΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ                             5. ΡΑΦΕΛΕΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ
  10. ΛΟΥΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ                                                                                                                                                                                                                         6. ΖΑΜΠΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

 
 
 
Στη συνεδρίαση παρευρέθηκε επίσης η Δήμαρχος Σίφνου κα Μαρία Ναδάλη.
Ο Προεδρεύων Σύμβουλος, αφού ανέθεσε καθήκοντα ειδικού γραμματέα στην δημοτική υπάλληλο κα Φλώρα Χρύσου, κάλεσε το Συμβούλιο να προβεί στην εκλογή των τακτικών μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου για την περίοδο 09/01/2022 – 31/12/2023, στην ειδική αυτή συνεδρίαση, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 64 του Ν. 3852/2010, όπως το άρθρο αυτό αντικαταστάθηκε με το άρθρο 71 του ν.4555/2018.
Ειδικότερα, όπως ανέφερε, θα προταθεί ο Πρόεδρος από τον πλειοψηφίσαντα συνδυασμό, ο Αντιπρόεδρος από την παράταξη της μειοψηφίας και ο Γραμματέας από την πλειοψηφία, ελλείψει λοιπών παρατάξεων της μειοψηφίας. Επισήμανε δε, ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3825/2010, οι Αντιδήμαρχοι δεν μπορούν  να εκλεγούν μέλη του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και κάλεσε όλους τους Συμβούλους της δημοτικής παράταξης της πλειοψηφίας να αποσυρθούν προς το δεξιό μέρος της αίθουσας, ώστε να αναδείξουν τον υποψήφιο Πρόεδρο και τον υποψήφιο Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Υποψήφιοι από τις παρατάξεις, όπως ενημέρωσε ο Πρόεδρος, θα είναι όσοι συγκεντρώσουν την απόλυτη πλειοψηφία του συνόλου των μελών των αντίστοιχων παρατάξεων. Εάν κανείς από τους ενδιαφερομένους δε συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία, τότε η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται. Εάν και κατά τη δεύτερη αυτή ψηφοφορία δε συγκεντρωθεί η απόλυτη πλειοψηφία  του συνόλου των μελών του συνδυασμού ή υπάρξει ισοψηφία, τότε διενεργείται και τρίτη ψηφοφορία, μεταξύ των δύο επικρατέστερων υποψηφίων. Κατά την τρίτη ψηφοφορία εκλέγεται όποιος συγκεντρώσει τη σχετική πλειοψηφία των παρόντων.
Ακολούθησε η παραπάνω διαδικασία από τους Συμβούλους της παράταξης  της πλειοψηφίας, ενώ η μειοψηφία είχε δηλώσει ότι δεν θα προτείνει υποψηφιότητα από την παράταξή της για τη θέση του Αντιπροέδρου του ΔΣ. Κατόπιν τούτου, ο Προεδρεύων Σύμβουλος κάλεσε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου να εκλέξουν μεταξύ  του συνόλου  των δημοτικών συμβούλων τον προτεινόμενο για το αξίωμα για το οποίο δεν κατατέθηκε υποψηφιότητα. Ακολούθως διενεργήθηκε ψηφοφορία από την οποία εκλέχθηκε με απόλυτη πλειοψηφία ο δημοτικός σύμβουλος κ.Θεοδώρου Γεώργιος του Νικολάου. Μετά  την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, ο Πρόεδρος ανακοίνωσε τα ονόματα των υποψηφίων που εκλέχτηκαν, δηλαδή: υποψήφιος Πρόεδρος ο κ. Χρυσίνης Νικόλαος του Γεωργίου, υποψήφιος Αντιπρόεδρος ο κ.Θεοδώρου Γεώργιος  και υποψήφια Γραμματέας η κα  Ραφελέτου-Κοντού Αικατερίνη.
 
Ο Προεδρεύων Σύμβουλος   κάλεσε το Δημοτικό Συμβούλιο να προβεί στην εκλογή των μελών του Προεδρείου με μυστική ψηφοφορία σύμφωνα με τα προβλεπόμενα  του άρθρου 64 του Ν. 3852/2010, όπως το άρθρο αυτό αντικαταστάθηκε με το άρθρο 71 του ν.4555/2018.
Στη συνέχεια διενεργήθηκε η ψηφοφορία για τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. Μετά την αποσφράγιση των φακέλων, καταμετρήθηκαν από τον Προεδρεύοντα Σύμβουλο, έντεκα  (11) σταυροί προτίμησης για τον υποψήφιο Πρόεδρο κ. Χρυσίνη Νικόλαο, που αποτελούν την απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.
Στη συνέχεια διενεργήθηκε η ψηφοφορία για τον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. Μετά την αποσφράγιση των φακέλων, καταμετρήθηκαν από τον Προεδρεύοντα Σύμβουλο, έντεκα  (11) σταυροί προτίμησης για τον υποψήφιο Αντιπρόεδρο κ.Θεοδώρου Γεώργιο  που αποτελούν την απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.
Τέλος, διενεργήθηκε η ψηφοφορία για τον Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου. Μετά την αποσφράγιση των φακέλων, καταμετρήθηκαν από τον Προεδρεύοντα Σύμβουλο, έντεκα (11) σταυροί προτίμησης για την υποψήφια Γραμματέα κα Ραφελέτου-Κοντού Αικατερίνη που αποτελούν την απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.
Μετά το τέλος της αναφερόμενης διαδικασίας διαπιστώθηκε από τον Προεδρεύοντα Σύμβουλο ότι εκλέχτηκαν για την περίοδο 09.01.2022-31.12.2023: Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Χρυσίνης Νικόλαος του Γεωργίου, Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Θεοδώρου Γεώργιος του Νικολάου και  Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου η κα Ραφελέτου-Κοντού Αικατερίνη.
 
Το πρακτικό αναρτάται στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ και αποστέλλεται στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου – Τμήμα Διοίκησης Ν.Κυκλάδων,  για έλεγχο νομιμότητας.
 
Συντάχθηκε το παρόν πρακτικό και υπογράφεται όπως ακολουθεί, από εκείνους που έλαβαν μέρος στη συνεδρίαση αυτή:
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ                                                                                             ΤΑ ΜΕΛΗ
ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                                            ΦΡΑΝΤΖΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΠΟΔΟΤΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ ΘΑΛΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

                                                                                                                        ΧΡΥΣΙΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

                                               ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΡΑΦΕΛΕΤΟΥ-ΚΟΝΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

ΑΤΣΟΝΙΟΥ ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ

ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΑΤΣΟΝΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΛΟΥΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

 
 

Για την ακρίβεια

Ο ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

            

                                                 
 
ΘΕΜΑ 2: Εκλογή μελών Οικονομικής Επιτροπής για την περίοδο 09/01/2022-31/12/2023.
 
Στην Απολλωνία Σίφνου, σήμερα 09 Ιανουαρίου 2022, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00 π.μ., στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Στυλιανού Πρόκου «Η Αγία Αικατερίνη», συνήλθε σε ειδική, δια ζώσης συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο, κατόπιν της με αριθ. πρωτ.  26/4.09.2019 έγγραφης πρόσκλησης του πρώτου σε σταυρούς συμβούλου του συνδυασμού της Δημάρχου, κατά τις Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, κ. Γεωργίου Κων/νου Γεωργούλη.
 
 
Πριν από την έναρξη της συνεδρίασης αυτής ο Προεδρεύων Σύμβουλος διαπίστωσε ότι σε σύνολο δεκαεπτά (17) Δημοτικών Συμβούλων ήταν:
ΠΑΡΟΝΤΕΣ:                                                                                                ΑΠΟΝΤΕΣ:

  1. ΦΡΑΝΤΖΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ                    1.ΒΑΣΤΑΡΔΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ
  2. ΠΟΔΟΤΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ                            2.ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ  ΤΟΥ  ΙΩΑΝΝΟΥ
  3. ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ ΘΑΛΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ                                3.  ΚΑΡΑΒΗ ΧΡΥΣΟΠΗΓΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
  4. ΧΡΥΣΙΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ                               4.ΠΟΛΕΝΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  5. ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ                    5. ΡΑΦΕΛΕΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ
  6. ΡΑΦΕΛΕΤΟΥ-ΚΟΝΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ          6.ΖΑΜΠΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ
  7. ΑΤΣΟΝΙΟΥ ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ
  8. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  9. ΑΤΣΟΝΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  10. ΛΟΥΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

 
 
Στη συνεδρίαση παρευρέθηκε επίσης η Δήμαρχος Σίφνου κα Μαρία Ναδάλη.
Μετά την εκλογή του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος, αφού ανέθεσε καθήκοντα ειδικού γραμματέα στη  δημοτική υπάλληλο κα Φλώρα Χρύσου,  κάλεσε το Συμβούλιο να προβεί, στην ειδική αυτή συνεδρίαση, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 74 του ν.3852/2010, όπως ισχύει, στην εκλογή των τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Οικονομικής Επιτροπής για τη δεύτερη θητεία της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, ήτοι για το χρονικό διάστημα από 9.01.2022 έως 31.12.2023. Ειδικότερα, όπως ανέφερε, θα εκλεγούν συνολικά (04) τακτικά μέλη, ενώ οι λοιποί υποψήφιοι, ανά παράταξη, θα αποτελούν κατά σειρά σταυρών προτίμησης τα αναπληρωματικά μέλη της επιτροπής.
Από τα τρία συν ένα εκλεγόμενα μέλη της επταμελούς Οικονομικής Επιτροπής και το ένα μέλος προέρχεται υποχρεωτικά από την παράταξη που εξελέγη η Δήμαρχος.
Σύμφωνα με τις διατάξεις των παρ. 1, 3,4 και 6 του άρθρου 74 του ν.3852/2010, όπως ισχύει, στην Οικονομική Επιτροπή:
η Παράταξη «ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΡΑ»  δικαιούται  ΤΕΣΣΕΡΑ  εκλεγόμενα μέλη
η Παράταξη «ΣΙΦΝΟΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ» δεν δικαιούται εκλεγόμενα μέλη
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κάλεσε τη  δημοτική  παράταξη «ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΡΑ»    να καταρτίσει ψηφοδέλτιο με τους υποψηφίους της  για την πλήρωση των θέσεων που δικαιούνται στην Οικονομική Επιτροπή.
Από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΡΑ» έθεσαν υποψηφιότητα για εκλεγόμενα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής οκτώ σύμβουλοι : η κα Ατσόνιου Άννα , η κα Ατσόνιου Ευαγγελία, ο κ.Θεοδώρου Γεώργιος, η κα Καράβη Χρυσοπηγή, ο κ.Λουκής Γεώργιος, η κα Ποδότα Χρυσούλα, η κα Ραφελέτου-Κοντού Αικατερίνη και ο κ.Συνοδινός Θαλής.
Ακολούθησε η διαδικασία εκλογής των τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Οικονομικής Επιτροπής.
Κάθε Σύμβουλος ψήφισε υποψηφίους, σε ανώτατο αριθμό ίσο με το συνολικό αριθμό εκλεγόμενων μελών της Οικονομικής Επιτροπής.
Μετά το πέρας της παραπάνω ψηφοφορίας διαπιστώθηκε από το Προεδρείο τα ακόλουθα:
Από την Παράταξη «ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΡΑ»   
AΤΣΟΝΙΟΥ ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ  έλαβε  έντεκα   ( 11 ) ψήφους
ΑΤΣΟΝΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ έλαβε  δέκα  ( 10 ) ψήφους
ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ  έλαβε   πέντε  ( 05 ) ψήφους
ΚΑΡΑΒΗ ΧΡΥΣΟΠΗΓΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ  έλαβε  μηδέν  (  0 ) ψήφους
ΛΟΥΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ έλαβε δέκα  ( 10 ) ψήφους
ΠΟΔΟΤΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ έλαβε έντεκα  ( 11 ) ψήφους
ΡΑΦΕΛΕΤΟΥ- ΚΟΝΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ  έλαβε  τρεις  (03) ψήφους
ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ ΘΑΛΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ έλαβε   μηδέν ( 0 ) ψήφους
 
Συνεπώς τις τέσσερις έδρες της Οικονομικής Επιτροπής, ως τακτικά μέλη, καταλαμβάνουν, κατά σειρά, βάσει του αριθμού σταυρών προτίμησης που έλαβαν, (κατόπιν  δημόσιας κλήρωσης που διενήργησε ο Πρόεδρος του ΔΣ λόγω ισοψηφίας), οι:
 

  1. Ατσόνιου Άννα του Αγγέλου (Τακτικό μέλος)
  2. Ποδότα Χρυσούλα του Ελευθερίου (Τακτικό μέλος)
  3. Ατσόνιου Ευαγγελία του Νικολάου (Τακτικό μέλος)
  4. Λουκής Γεώργιος του Στυλιανού (Τακτικό μέλος)

 
       Αναπληρωματικά μέλη αποτελούν, κατά σειρά, (κατόπιν  δημόσιας κλήρωσης που διενήργησε ο Πρόεδρος του ΔΣ λόγω ισοψηφίας), οι υπόλοιποι τέσσερις υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, ως ακολούθως:

  1. Θεοδώρου Γεώργιος του Νικολάου (Αναπληρωματικό μέλος)
  2. Ραφελέτου-Κοντού Αικατερίνη του Ιωάννου (Αναπληρωματικό μέλος)
  3. Καράβη Χρυσοπηγή του Αντωνίου (Αναπληρωματικό μέλος)
  4. Συνοδινός Θαλής του Γεωργίου (Αναπληρωματικό μέλος)

 
Συνοψίζοντας, ο Πρόεδρος ανακοίνωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο τα ονόματα των εκλεγέντων μελών της Οικονομικής Επιτροπής για τη θητεία από 9.01.2022 έως 31.12.2023, ως εξής:
 
Τακτικά Μέλη: 1.Ατσόνιου Άννα του Νικολάου, 2.Ποδότα Χρυσούλα του Ελευθερίου, 3.Ατσόνιου Ευαγγελία του Νικολάου, 4.Λουκής Γεώργιος του Στυλιανού.
Αναπληρωματικά Μέλη : 1.Θεοδώρου Γεώργιος του Νικολάου, 2.Ραφελέτου-Κοντού Αικατερίνη του Ιωάννου, 3.Καράβη Χρυσοπηγή του Αντωνίου, 4.Συνοδινός Θαλής του Γεωργίου.
 
 
Το πρακτικό αναρτάται στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ και αποστέλλεται στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου – Τμήμα Διοίκησης Ν.Κυκλάδων, για έλεγχο νομιμότητας.
 
 
 
Συντάχθηκε το παρόν πρακτικό και υπογράφεται όπως ακολουθεί, από εκείνους που έλαβαν μέρος στη συνεδρίαση αυτή:
 
 
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                                ΤΑ ΜΕΛΗ
ΧΡΥΣΙΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ                                               ΦΡΑΝΤΖΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΠΟΔΟΤΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ ΘΑΛΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ

                                 ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ  ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΡΑΦΕΛΕΤΟΥ-ΚΟΝΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

ΑΤΣΟΝΙΟΥ ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ

ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΑΤΣΟΝΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΛΟΥΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

 

                                                           Για την ακρίβεια

                                                        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ

                                           ΧΡΥΣΙΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 
 
ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ
ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ Δ.Σ.
ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΚΛΟΓΗΣ ΜΕΛΩΝ Ο.Ε.