Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου
Κυκλάδες, Τ.Κ. 840 03
2284360300
Δήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου ΣίφνουΔήμος Σίφνου - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σίφνου

Συμμετοχή στη δράση εθελοντικών καθαρισμών του Δήμου Σίφνου

unnamed file 1

 Σίφνος  17/11/2021

 Α.Π. :-170  –

 
Θέμα: Συμμετοχή στη δράση εθελοντικών καθαρισμών του Δήμου Σίφνου
 
Αξιότιμες κυρίες και κύριοι,
Στο πλαίσιο των δράσεων του Δήμου μας για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης των Αποβλήτων που φέτος πραγματοποιείται το διάστημα από 20 έως 29 Νοεμβρίου, το Σάββατο  28 Νοεμβρίου 2021 στις 10 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στο νησί μας για άλλη μια φορά εκστρατεία εθελοντικών καθαρισμών με όλες τις προφυλάξεις που επιβάλλει η κατάσταση.
Σας προσκαλούμε, λοιπόν όλους να συμμετάσχετε και σε αυτή τη δράση με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας,  ατομικά ή  συλλογικά.
 Το συντονισμό της δράσης θα έχει από την πλευρά του Δήμου Σίφνου η ΔΗ.Κ.Ε.Σ, στην οποία μπορείτε να απευθύνεστε για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής.
Παρακαλούμε θερμά λοιπόν, να μας ενημερώσετε έως τις 27 Νοεμβρίου για τα παρακάτω:

  1. Εάν έχετε να προτείνετε σημεία του νησιού που χρειάζονται καθαρισμό ή ευπρεπισμό και που θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν στη δράση.  
  2. Σε ποιο σημείο και τι ώρα επιθυμείτε να δραστηριοποιηθείτε.
  3. Εάν θα χρειαστείτε γάντια, σακούλες, μάσκες, μεταφορικά μέσα, εργαλεία, κ.λπ.

 

Με εκτίμηση,

Για τη ΔΗ.Κ.Ε.Σ

Η Πρόεδρος

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΤΣΟΝΙΟΥ

.